Έγκυος έγινε έξω φρενών όταν ο άντρας της έφαγε το τελευταίο κομμάτι τούρτας!

Έγκυος έγινε έξω φρενών όταν ο άντρας της έφαγε το τελευταίο κομμάτι τούρτας!

Όποια έχει υπάρξει έγκυος, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να θέλεις να φας κάτι πολύ συγκεκριμένο για να μην... χάσεις εντελώς τα λογικά σου. Ξέρει επίσης, ότι αν δεν το βρεις, μπορεί να αντιδράσεις πολύ έντονα με τρόπο που ο σύντροφός σου δεν σε έχει ξαναδεί ποτέ του να αντιδράς. Κάτι τέτοιο έπαθε και ο παρακάτω άμοιρος σύζυγος, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να το μοιραστεί με τους φίλους του στα social media.

«Ήταν τόσο λάθος να φάω το τελευταίο κομμάτι τούρτας που βρήκα στο ψυγείο;», αναρωτήθηκε, «Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε φάει το δικό της και άφησε αυτό το κομμάτι για μένα. Δεν τρώει ποτέ της γλυκά κι έτσι ήμουν σίγουρος ότι δεν θα είχε πρόβλημα να το φάω».

Απ’ ότι φαίνεται, είχε! Δύο ώρες αργότερα, όταν επέστρεψε στο σπίτι κι έψαξε με αγωνία το κομμάτι της, δεν βρήκε τίποτα.

«Ξέσπασε σε κλάματα», λέει ο εμβρόντητος σύζυγος, «και μετά έχασε εντελώς τα λογικά της και κυριολεκτικά κατέρρευσε μπροστά μου». «Της είπα ότι θα πάω στο ζαχαροπλαστείο να της πάρω ό,τι θέλει», συνεχίζει, «αλλα εκείνη με κοίταξε απλώς και έφυγε απ’ το σπίτι».

Αυτό που τρόμαξε τον σύζυγο ήταν ότι δεν είχε ποτέ του τη γυναίκα του σ’ αυτήν την κατάσταση: «Δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες, αλλά έχει αρχίσει να ενοχλείται με τα πάντα κι αυτό αρχίζει να με φοβίζει λιγάκι, χωρίς υπερβολή.»

Τελικά, πήγε από μόνος του στο ζαχαροπλαστείο και της πήρε τούρτα και μερικά άλλα καλούδια, τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά για να κατευνάσουν την οργή της όταν επέτρεψε και πάλι.

Το μεγαλύτερο σοκ, βέβαια, το έπαθε ο άμοιρος όταν βγήκε απ’ το μπάνιο και είδε ότι η γυναίκα του δεν είχε αφήσει ούτε ψίχουλο απ’ όσα της είχε φέρει!

Πηγή: cafemom.com

v