Μετά από πλήρη αφαίρεση διαφράγματος μήτρας πότε θα μπορώ να μείνω έγκυος;

Μετά από πλήρη αφαίρεση διαφράγματος μήτρας πότε θα μπορώ να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Εάν κάνω επεμβατική υστεροσκόπηση για πλήρη αφαίρεση διαφράγματος μήτρας (ίσως και αφαίρεση ινομυώματος τραχήλου) μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να μείνω έγκυος;
Απάντηση:

Μετά από την αφαίρεση διαφράγματος, το πότε μπορείτε να μείνετε έγκυος θα σας το πει ο γιατρός που σας χειρούργησε. Είναι ο μόνος γνώστης της ακριβούς κατάστασης σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v