Νόμιζε πως δεν θα γίνει μαμά και τελικά έκανε 10 παιδιά μέσα σε 14 χρόνια!

Νόμιζε πως δεν θα γίνει μαμά και τελικά έκανε 10 παιδιά μέσα σε 14 χρόνια!

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να γίνουν μαμάδες για κάποιες όμως αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος. Η Satu Nordling Gonzalez πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει, καθώς οι γιατροί της είχαν μηδενίσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος. Εκείνη ωστόσο τους διέψευσε και σήμερα είναι περήφανη μαμά 10 παιδιών.

Η Satu πέρασε τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής της έγκυος και περιγράφει λεπτομερώς την οικογενειακή της ζωή στο Instagram, όπου ανεβάζει αξιολάτρευτες φωτογραφίες των παιδιών της - το μεγαλύτερο είναι 13 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 7 μηνών.

Όταν ήταν 21 ετών η Satu έμεινε έγκυος για πρώτη φορά. Δυστυχώς, όμως, απέβαλλε και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην μήτρα, κάτι που θα δυσκόλευε μια επόμενη εγκυμοσύνη. Λόγω άγχους, η ωορρηξία της σταμάτησε εντελώς. «Πίστευα ότι δεν γινόμουν ποτέ αυτό που πάντα ήθελα να γίνω... μητέρα» δήλωσε.

Δυο χρόνια αργότερα και ενώ πίστευε ότι είναι στείρα, εκείνη και ο σύζυγός της Andres καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό στον κόσμο, τη Nicole, το 2008. Τώρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει 6 κορίτσια και 4 αγόρια.

Η Nicole είναι 13 ετών, η Vanessa 12, τα δίδυμα Jonathan και Danilo 11, η Olivia 8, ο Kevin 7, η Celina 6, η Isabelle 3, η Melania 1 και ο Benjamin μόλις 7 μηνών.

Η πολυάσχολη μέρα της μαμάς ξεκινάει στις 6.30 το πρωί, όπου αλλάζει πάνες, φτιάχνει πρωινό και προετοιμάζει τα μεγαλύτερα παιδιά της για το σχολείο. Στη συνέχεια σειρά έχουν οι δουλειές του σπιτιού! Όλα αυτά τα κάνει ενώ φροντίζει τα μικρότερα μέλη της οικογένειας και διασφαλίζει ότι τηρούν αυστηρό πρόγραμμα ύπνου.

Η ώρα ύπνου για τη Satu είναι περίπου κατά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με το BabyNews, και ο λίγος χρόνος που της απομένει με τον σύζυγό της είναι όταν όλα της τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο - συνήθως από τις 8 το βράδυ.

«Το να είσαι μητέρα είναι υπέροχο αλλά απαιτεί και θυσίες. Μερικές φορές, νιώθω εξαντλημένη πριν ακόμα πάρω το πρωινό μου. Ωστόσο, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου» είπε η Satu, ενώ τόνισε ότι « Το σώμα μου ανέκαμψε γρήγορα μετά την εγκυμοσύνη. Δραστηριοποιούμαι πολύ με τα παιδιά και μετακινούμαι πολύ για να τα προλάβω όλα».

Πηγή: news.com.au

v