«Έκανα παιδί στα 46 και δε με νοιάζει αν μοιάζω με γιαγιά του όταν πάει σχολείο»

«Έκανα παιδί στα 46 και δε με νοιάζει αν μοιάζω με γιαγιά του όταν πάει σχολείο»

Νόμιζε ότι είχε αποκτήσει όλα όσα ονειρευόταν - καριέρα, γάμο, παιδιά. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια και εκεί που η Kate Lowe πίστευε ότι είχε «κλείσει» ως προς τη μητρότητα, επειδή βρισκόταν στην περιεμμηνόπαυση, στα 46 της χρόνια ανακάλυψε ότι είναι έγκυος.

Η 48χρονη μητέρα, ζει στο Σουίντον με τον σύζυγό της Βen, τον γιο τους Alex 9 ετών και τον 1 έτους Eliot. Έχει δυο ακόμα αγόρια ηλικίας 26 και 23 ετών, από τον πρώτο της γάμο, ενώ και ο σύντροφός έχει επίσης δύο γιους, ηλικίας 16 και 18 ετών, από την πρώτη του γυναίκα.

Μιλώντας στην Mirror, εξήγησε πώς την απογοητεύει το γεγονός ότι ακούει κακεντρεχή σχόλια από τρίτους για την ηλικία της, ενώ τους άντρες που είναι 60 ή και 70 χρονών δεν τους κρίνουν με τον ίδιο τρόπο, αν αποφασίσουν να γίνουν ξανά μπαμπάδες.

Η Κate ανακάλυψε το 2019 ότι η περίοδός της είχε καθυστερήσει και παρόλο που πίστευε ότι βρισκόταν στην περιεμμηνόπαυση, ανακάλυψε ότι όντως ήταν έγκυος.

Στην αρχή ανησύχησε για την υγεία του μωρού και τη δική της λόγω της ηλικίας της, όμως, όταν οι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου έδειξαν ότι όλα είναι καλά, προχώρησε με την εγκυμοσύνη. Τον Μάιο του 2020 γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι ο Εliot.

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα περισσότερη κούραση. Το να ξυπνάς κάθε λίγο και λιγάκι στα 40 σου είναι βάναυσο. Επιπλέον πονάει η πλάτη μου κάθε φορά που σκύβω πάνω απ' την κούνια. Ήμουν επίσης πιο γκρινιάρα... Ήξερα όμως από τα άλλα μου παιδιά ότι όλη αυτή η εξάντληση θα φύγει κάποια στιγμή» είπε σε συνέντευξή της.

Όπως η ίδια είπε υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του να γίνεσαι ξανά μαμά σε τέτοια ηλικία και ένα από αυτά είναι ότι ξέρεις τι να κάνεις και δεν αγχώνεσαι με το παραμικρό.

«Καταλαβαίνω την ηλικία μου όταν κάθομαι και μιλάω με νέες μαμάδες» είπε ενώ πρόσθεσε ότι αν κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος την περάσει για γιαγιά του γιου της αντί για μαμά του, εκείνη απλώς θα χαμογελάσει και θα τον διορθώσει.

Είπε ακόμη ότι αισθάνεται «νεότερη» από την ηλικία της. Μπορεί όταν ο γιος της είναι στην εφηβεία εκείνη να είναι 60, όμως, αυτό θα την απασχολήσει τότε.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v