Έχω θυρεοειδίτιδα χασιμότο και θρομβοφιλία. Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος;

Έχω θυρεοειδίτιδα χασιμότο και θρομβοφιλία. Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Προσπαθώ να κάνω παιδί εδώ και 5 μήνες. Έχω Χασιμότο και θυρεοειδή, αλλά τα έχω ρυθμίσει. Έχω και θρομβοφιλία. Έχω πιθανότητες να μείνω έγκυος;
Απάντηση:

Οι πιθανότητεςς να μείνετε έγκυος έχουν να κάνουν με πάρα πολλούς παράγοντες. Οι περισσότεροι αφορούν τη γυναίκα. Είναι οι ορμόνες, οι καθαρές σάλπιγγες και η υγιής μήτρα. Μεγάλο ρόλο, όπως καταλαβαίνετε, παίζει και το σπέρμα. Ελέγξτε όλα αυτά και τα ξαναλέμε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v