Μετά από υστεροσκόπηση έχω μείνει έγκυος, αλλά προσπαθώ για 2ο παιδί και δε μπορώ. Να ανησυχώ;

Μετά από υστεροσκόπηση έχω μείνει έγκυος, αλλά προσπαθώ για 2ο παιδί και δε μπορώ. Να ανησυχώ;

Ερώτηση:
Έχω ένα παιδάκι 4,5 ετών. Πριν από αυτό είχα ένα θέμα και έκανα υστεροσκόπηση. Μετά, όμως, έμεινα έγκυος κανονικά. Τώρα προσπαθώ και δεν μπορώ. Να ανησυχώ;
Απάντηση:

Περιγράφετε ότι είχατε μια εγκυμοσύνη προ 5 ετών. Η ηλικία σας σήμερα είναι τελείως διαφορετική όσον αφορά την ωοθηλακιορρηξία. Είναι πιθανό, λοιπόν, η δυσκολία εγκυμοσύνης να οφείλεται σε έλλειψη ωοθηλακιορρηξίας, που θα το ελέγξετε με τον γυναικολόγο σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v