Μαμά έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα δόντια λιονταριού - του έδωσε μπουνιά!

Μαμά έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα δόντια λιονταριού - του έδωσε μπουνιά!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια, όταν ένα λιοντάρι όρμησε σ' ένα 5χρονο αγοράκι και το έσυρε περίπου 45 μέτρα. Η μητέρα του παιδιού πάλεψε με τα χέρια της απέναντι στο άγριο ζώο προκειμένου να σώσει το μικρό της.

Το αγόρι έπαιζε δίπλα σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι του στο Calabasas, δυτικά του Λος Άντζελες, το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα λιοντάρι βάρους 65 κιλών του επιτέθηκε, σύμφωνα με το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια. Ο εκπρόσωπος του Τμήματος Πάτρικ Φόι δήλωσε στο Associated Press ότι το λιοντάρι του βουνού «τον έσυρε περίπου 45 μέτρα» πριν η μητέρα του τρέξει να τον σώσει.

«Έτρεξε έξω από το σπίτι και άρχισε να γρονθοκοπεί και να χτυπάει το λιοντάρι του βουνού με τα χέρια της προκειμένου να το απομακρύνει από τον γιο της», είπε ο Φόι. «Ο πραγματικός ήρωας αυτής της ιστορίας είναι η μαμά, γιατί έσωσε τη ζωή του γιου της».

Ο Φόι είπε στο CBSLA ότι η μητέρα κατάλαβε ότι το παιδί της δεχόταν επίθεση, όταν το άκουσε να ουρλιάζει. Πρόσθεσε ακόμη ότι το αγόρι υπέστη τραύματα στο κεφάλι και τον κορμό του και μεταφέρθηκε σε παιδικό νοσοκομείο στο Λος Άντζελες.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το συμβάν και έψαξαν το λιοντάρι του βουνού στη γύρω περιοχή. Όταν το βρήκαν το θανάτωσαν για να προστατεύσουν τους κατοίκους. Αργότερα ωστόσο εμφανίστηκαν δυο ακόμα λιοντάρια όπου και ναρκώθηκαν με αναισθητικό. 

Το μέγεθος του νεκρού λιονταριού  έδειξε ότι είχε γεννηθεί πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με τους αξιωματούχους. Οι ειδικοί είπαν στο CBSLA ότι η επίθεση μπορεί να συνέβη επειδή το αγόρι ήταν μικρό και το λιοντάρι του βουνού προσπαθούσε ακόμα να μάθει πώς να κυνηγάει για την τροφή του.

Πηγή: eu.usatoday.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v