Μαμά μαθαίνει στον 1 έτους γιο της να μαγειρεύει μόνος του ομελέτα

Μαμά μαθαίνει στον 1 έτους γιο της να μαγειρεύει μόνος του ομελέτα

Ένας μπόμπιρας 12 μηνών εντυπωσίασε την κοινότητα του Tik Tok, όταν η μητέρα του μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο το μικρό αγοράκι φτιάχνει ομελέτα για όλη την οικογένεια στην μικρή του κουζινούλα.

Στο βίντεό της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,3 εκατομμύρια likes, η Λάουρα είπε: «Μάλλον θα συγκεντρώσω πολλά αρνητικά σχόλια για αυτό το ποστ, αλλά ο γιος μου χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον φούρνο!».

Ωστόσο, πρόσθεσε πως έχουν κάνει μεγάλη προετοιμασία γι’ αυτό. «Έχει εξασκηθεί στη χρήση του φούρνου χωρίς να είναι αναμμένος για να μάθει να προστατεύεται. Τον τελευταίο καιρό, συνειδητοποίησα ότι μπορεί να καταλάβει πότε κάτι καίει και ξέρω ότι δεν θα αγγίξει το τηγάνι».



Ωστόσο, αποκάλυψε ότι ακόμα δεν νιώθει ασφάλεια να τον αφήσει να χρησιμοποιήσει την εστία της κουζίνας, οπότε τον αφήνει να μαγειρεύει σε κουζίνα μινιατούρα.

«Σήμερα το πρωί ανακάτεψε αυγά και έφτιαξε ομελέτα» συνεχίζει περήφανα η μαμά στο TikTok.

«Βλέπει τον 3χρονο αδελφό του να μαγειρεύει στην μίνι κουζινούλα μας και νευριάζει πολύ όταν του λέω ότι εκείνος δεν μπορεί ακόμα… Έτσι, αποφάσισα να τον διδάξω πρώτα με σβηστό φούρνο».

Πηγή: thesun.co.uk

v