Η αποδεδειγμένη υψηλή ασφάλεια στις μάσκες έχει το όνομα ΜΕΓΑ

Η αποδεδειγμένη υψηλή ασφάλεια στις μάσκες έχει το όνομα ΜΕΓΑ

Ο φετινός Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του αυξημένη αγωνία σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊου SARS-CoV-2, αφού τα κρούσματα εξακολουθούν να είναι αυξημένα, ενώ η επικρατούσα πλέον μετάλλαξη «Δέλτα» είναι ιδιαίτερα μεταδοτική, κυρίως σε νεαρότερες ηλικίες και παιδιά, τα οποία σύντομα επιστρέφουν στα σχολεία.

Πέραν του εμβολίου, σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας στη μετάδοση της COVID-19 είναι η εφαρμογή μέτρων ατομικής προστασίας και η χρήση μάσκας, η οποία είναι σημαντικότερο από ποτέ να εξασφαλίζει αποδεδειγμένη προστασία υψηλών επιδόσεων!

Γενικά, οι ιατρικές / χειρουργικές μάσκες προσφέρουν υψηλή προστασία, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός τους, που επιτρέπει άνετη διαπνοή, τις καθιστά πιο άνετες στην πολύωρη χρήση, σε σχέση με τις μάσκες Ν95, ΚΝ95. 

Μάσκες ΜΕΓΑ, προστασία υψηλών επιδόσεων, που υπερέχει

Οι μάσκες προσώπου ΜΕΓΑ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, δίνοντας λύση σε μία σειρά αναγκών που έχουν προκύψει από τη χρήση μασκών έως τώρα.

Υψηλή αποτελεσματικότητα 

Η υψηλή αποτελεσματικότητα που εξασφαλίζουν οι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ προκύπτει από τον εξελιγμένο σχεδιασμό 3 στρωμάτων προστασίας:

  • Στρώμα 1: Φιλτράρισμα επιβλαβών σταγονιδίων.
  • Στρώμα 2: Ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, για φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων, όπως αυτά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.
  • Στρώμα 3: Απαλή εσωτερική επένδυση φιλική στο δέρμα.
  • Φυσικά, όλα τα παραπάνω υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα, ώστε να επιτρέπουν ταυτόχρονα και άνετη αναπνοή.

Στόχος των μασκών ΜΕΓΑ είναι η διασφάλιση αξιόπιστης προστασίας έναντι του ιού SARS-CoV-2. Έτσι, εξασφαλίζουν πιστοποιημένη υψηλή προστασία σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (Φιλτράρισμα BFE≥98% ΕΝ14683), ενώ έχουν ελεγχθεί επιπλέον σύμφωνα με το πρότυπο ASTM F2299 (PFE), επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά τους ακόμα και ενάντια σε μικροσκοπικά σωματίδια, όπως αυτά τους SARS-CoV-2 (0,1μm), σε ποσοστό 99,7%! 

Καινοτόμος σχεδιασμός που εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή και άνεση στη χρήση

Οι μάσκες ΜΕΓΑ, είναι οι μόνες χειρουργικές μάσκες διαθέσιμες σε τρία μεγέθη, ώστε να εξασφαλίζουν σωστή εφαρμογή και προστασία, ανάλογα με τις διαστάσεις του προσώπου. Συγκεκριμένα διατίθενται στα μεγέθη: 

  • SMALL (14,5cm x 9,5cm) – κατάλληλο για μικρά πρόσωπα ή ακόμα και για παιδιά άνω των 3 ετών.
  • MEDIUM (17,5cm x 9,5cm) – κατάλληλο για κανονικού μεγέθους πρόσωπα.
  • LARGE (17,5cm x 9,5cm) – κατάλληλο για μεγάλα / ανδρικά πρόσωπα.

Επίσης, οι μάσκες ΜΕΓΑ, διαθέτουν εξειδικευμένο σχεδιασμό στα πλαϊνά. Συγκεκριμένα, διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες πλαϊνές πτυχώσεις που εφαρμόζουν τέλεια στο πρόσωπο, χωρίς να αφήνουν κενά, προσφέροντας, έτσι, ασφαλή περαιτέρω προστασία.

Επιπλέον, οι μάσκες ΜΕΓΑ διαθέτουν μοναδικά απαλά, καινοτόμα υφασμάτινα πλαϊνά, που δεν ερεθίζουν και δεν κουράζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά. 

Ασφάλεια και φιλικότητα στο δέρμα

Την άριστη ποιότητα των μασκών ΜΕΓΑ έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι αποδείξεις φιλικότητας και ασφάλειας που προσφέρουν. Έτσι, οι μάσκες ΜΕΓΑ διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Επίσης, είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα, ενώ έχουν άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

Έμφαση στην ασφάλειά μας

Στα πλαίσια του διεθνούς κύρους θεσμού, «Προϊόν της Χρονιάς», που στόχο έχει να επιβραβεύσει την καινοτομία, οι μάσκες ΜΕΓΑ αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία τους, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση, αφού προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας ΜΕΓΑ.

Σχεδιασμένες για την ασφάλειά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v