Πεθερά έβαλε τον γιο της στη θέση του επειδή δεν βοηθούσε τη γυναίκα του στο σπίτι

Πεθερά έβαλε τον γιο της στη θέση του επειδή δεν βοηθούσε τη γυναίκα του στο σπίτι

Γονική αγάπη δεν σημαίνει να αποδεχόμαστε τυφλά τα ελαττώματα των παιδιών μας. Ίσα ίσα που, επειδή ακριβώς τα αγαπάμε τόσο πολύ, πρέπει να τους επισημαίνουμε τα λάθη τους για να γίνονται καλύτεροι.

Μια 60χρονη μητέρα, όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος της δεν βοηθάει καθόλου τη γυναίκα του στις δουλειές του σπιτιού, παρά το αντίθετο - του έκανε σφοδρή παρατήρηση και μάλιστα μπροστά στους φίλους του!

Η νύφη της έχει επωμιστεί όλες τις ευθύνες του σπιτιού, μαζί και τα τρία τους παιδιά, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η ψυχική της υγεία. Ωστόσο, βρήκε πολύτιμο σύμμαχο στο πρόσωπο της πεθεράς της η οποία θέλησε να νουθετήσει τον γιο της και να τον κάνει να καταλάβει το λάθος του. 

Μάλιστα, η 60χρονη, με τη βοήθεια της αδελφή της και μία φίλης τους, συγκέντρωσε χρήματα και έκανε δώρο στη νύφη της ένα διήμερο σε spa για να ξεκουραστεί!

«Οι δουλειές του σπιτιού παλαιότερα θεωρούνταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Ο άντρας ήταν ο κουβαλητής και η γυναίκα φρόντιζε το σπίτι και τα παιδιά. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει!» λέει η 60χρονη γυναίκα.

«Ακόμα κι αν η γυναίκα μένει σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά, χρειάζεται τη βοήθεια του συντρόφου της. Έτσι μεγαλώσαμε τον γιο μας - ο πατέρας του πάντα συμμετείχε στις δουλειές του σπιτιού και πραγματικά με πονάει να βλέπω τον γιο μου να είναι τόσο αδιάφορος» εξομολογείται. 

Όσο για τον γιο της, μάλλον πήρε το μάθημά του αφού υποσχέθηκε να συμμετέχει περισσότερο στις οικογενειακές ευθύνες. Εμείς με τη σειρά μας, δίνουμε συγχαρητήρια σ’ αυτή την πεθερά που υποστήριξε το δίκαιο και όχι το … αίμα της. 

Πηγή: Bored Panda

v