«Έκανα έκτρωση, όμως το μωρό μου επέζησε και είναι η ευτυχία στη ζωή μου!»

«Έκανα έκτρωση, όμως το μωρό μου επέζησε και είναι η ευτυχία στη ζωή μου!»

Μια μαμά από την Αμερική μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok την απίστευτη ιστορία της για το πώς γεννήθηκε ο γιος της, παρά το γεγονός ότι έκανε έκτρωση.  

Στο βίντεο που ανέβασε με τη λεζάντα «Έκανα έκτρωση, αλλά το μωρό μου γεννήθηκε», η μητέρα μοιράστηκε την ιστορία της, η οποία έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

Η γυναίκα, η οποία είχε ήδη ένα γιο από προηγούμενη σχέση της, έμεινε έγκυος πέρυσι και αποφάσισε να κάνει έκτρωση, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. «Δεν είχαμε ούτε οικονομική σταθερότητα, ούτε ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά» είπε.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει έκτρωση αλλά χωρίς να χειρουργηθεί. Πήρε χάπια που αναστέλλουν τις ορμόνες και τερματίζουν την εγκυμοσύνη. Όπως εξήγησε, έλαβε ένα χάπι στην κλινική και άλλα τέσσερα στο σπίτι (κολπικά) και το επόμενο πρωί είχε αιμορραγία και έτσι υπέθεσε πώς η έκτρωση ήταν επιτυχής.

Παρά την αιμορραγία, όμως, παρουσίασε συμπτώματα εγκυμοσύνης για άλλες πέντε ημέρες, και στην κλινική της έδωσαν την οδηγία να ξαναπάρει τα συγκεκριμένα χάπια. Επανέλαβε τη διαδικασία λοιπόν. Η μητέρα εξήγησε ότι οι ασθενείς καλούνται να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες μετά την έκτρωση - και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι το δικό της ήταν θετικό.

Επέστρεψε στην κλινική όπου ένας επαγγελματίας επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και της είπε να προχωρήσει σε χειρουργική άμβλωση. Όπως είπε όμως η ίδια «Έφυγα και αποφάσισα να κρατήσω το μωρό μου».

Η εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολη και ο γιος της γεννήθηκε με στρεβλοποδία εξαιτίας των χαπιών που όμως μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον με επέμβαση. Η μητέρα αποκάλυψε ότι είναι ένα πολύ υγιές και χαρούμενο μωρό.

Πολλοί αναρωτήθηκαν για το κατά πόσο ήθελε να κρατήσει το παιδί, αλλά η ίδια είπε «Είναι το μωρό μου, το θαύμα μου. Το λατρεύω και χαίρομαι που δεν πέτυχε η έκτρωση».

Πηγή: the-sun.com

v