«Το σκαλοπάτι της χαράς»: το κόλπο που βάζει τέλος στα tantrum των παιδιών

«Το σκαλοπάτι της χαράς»: το κόλπο που βάζει τέλος στα tantrum των παιδιών

«Πήγανε στη γωνία να σκεφτείς τι έκανες λάθος» είναι μια φράση που χρησιμοποιούν πολλοί γονείς προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τα tantrum των παιδιών τους. Μια 27χρονη μαμά, όμως, αποφάσισε να δοκιμάσει μια διαφορετική προσέγγιση για να ηρεμεί τον 2χρονο γιο της και κατέληξε στο...«σκαλοπάτι της χαράς» - κι απ' ότι ισχυρίζεται λειτουργεί άψογα!

Η Amy Crisp, 27 ετών, από το Cambridgeshire, μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο στο Ιnstagram, πώς ηρεμεί τον 2χρονο γιο της όταν ξεσπάει με κλάματα και φωνές. Η ιδέα ήταν του άντρα της Michael και απ' ότι φαίνεται έπιασε, καθώς το αγοράκι σταμάτησε να κλαίει σχεδόν αμέσως - αφού κάθισε στο «σκαλοπάτι της χαράς».

Στο βίντεο, το οποίο είχε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές, η Amy λέει: «Ο Colby έκλαιγε και χτυπιόταν, ήταν θυμωμένος. Ο Michael τότε του είπε ''Γιατί δεν πας να κάτσεις στο σκαλοπάτι της χαράς και να έρθεις όταν θα είσαι πιο χαρούμενος;''».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amy Louise Crisp (@amylouisecrisp.x)



Ο μικρός πήγε και μετά από 10 δευτέρολεπτα επέστρεψε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα! Ήταν χαμογελαστός και ήρεμος.

Η μαμά, της οποίας το δεύτερο παιδί θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο, είπε: «Το σκαλοπάτι της χαράς είναι θαυματουργό! Αλλά δεν είναι κάτι που χρησιμοποιούμε εάν ο Colby είναι πραγματικά αναστατωμένος, στενοχωρημένος ή πληγωμένος».

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v