«Σ’ αγαπώ πολύ μαμά»: Το συγκινητικό μήνυμα Πατρινού αθλητή των Παραολυμπιακών

«Σ’ αγαπώ πολύ μαμά»: Το συγκινητικό μήνυμα Πατρινού αθλητή των Παραολυμπιακών

Οι Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων μας έχουν χαρίσει ήδη 11 μετάλλια και αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας. Το ήθος, η ψυχική δύναμη αλλά και οι στιγμές αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης που μοιράζονται οι αθλητές, τους ανεβάζουν στο πιο ψηλό βάθρο ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο.

Ο 20χρονος Πατρινός Νίκος Παπαγγελής βρέθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και διακρίθηκε στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης στην ποδηλασία, κερδίζοντας την έβδομη θέση.

Το μήνυμα που έστειλε στην μητέρα του και «γυναίκα της ζωής του» όπως ομολογεί, μας έκανε να δακρύσουμε:

«Σήμερα 7η θέση στην Ατομική χρονομέτρηση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο!

Μόλις 42 δευτερόλεπτα από το μετάλλιο. Τόσο κοντά αλλά σύγχρονος τόσο μακριά! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση μου γιατί ξέρω ότι έτρεξα τον καλύτερο αγώνα που έχω τρέξει, ότι έδωσα παραπάνω από αυτό που μπορούσα!

Πριν σχεδόν 7 χρόνια έχασα το πόδι μου και πάλευα για νικήσω τον αγώνα για την ζωή απέναντι στον καρκίνο! Σήμερα μπορεί να μην κέρδισα τον αγώνα η κάποιο μετάλλιο αλλά νιώθω πραγματικά ευλογημένος που έχω καταφέρει να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου!

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και τα μηνύματα αγάπης!

ΥΓ: Σήμερα έχει γενέθλια η γυναίκα της ζωής μου, η μητέρα μου που χωρίς αυτήν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα! Χρόνια πολλά μαμά! Σε αγαπάω πολύ!

Ήθελα πολύ να σε κάνω χαρούμενη και να σου κάνω δώρο ένα Παραολυμπιακό μετάλλιο! Σου υπόσχομαι σε σένα αλλά και σε όλους ότι στο Παρίσι θα είναι το πρώτο μου μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες!».

Πηγή: Patrasevents

v