Γιε μου, σ' αγαπώ γιατί είσαι το πιο γλυκό και τρυφερό κομμάτι της ζωής μου

Γιε μου, σ αγαπώ γιατί είσαι το πιο γλυκό και τρυφερό κομμάτι της ζωής μου

Ο 4χρονος γιος μου πλατσούριζε στην μπανιέρα, όσο εγώ δούλευα στο πάτωμα του μπάνιου με το λάπτοπ μου. Τότε ξαφνικά, με ρώτησε γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ. Πραγματικά ξαφνιάστηκα. Τόσο πολύ μάλιστα που επανέλαβα την ερώτηση του. Χαμογελώντας, άρχισα να του απαριθμώ όλους τους λόγους που τον λατρεύω.

Είναι ευγενικό παιδί και χαμογελαστό. Κάνει όλη την ώρα αστεία γιατί του αρέσει να κάνει τους άλλους να γελούν. Ποτέ δεν με διακόπτει όταν μιλάω και περιμένει με υπομονή τη σειρά του.

Πάντα έχει ένα καλό λόγο να πει για όλους. Μου λέει ότι είμαι όμορφη είτε φοράω πιτζάμες, είτε τα καλά μου.

Είναι ευαίσθητος και μπαίνει στη θέση του άλλου. Ακούει και νοιάζεται.

Είναι ο καλύτερος αδερφός που θα μπορούσε να έχει η κόρη μου. Της σκουπίζει τη μύτη και τα χέρια όταν λερώνεται και της λέει τρυφερά λόγια όταν παίζουν.

Η συμπεριφορά του είναι άψογη. Ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι απλά υπέροχος και πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα όταν μεγαλώσει.

Μόλις του είπα όλα αυτά και τον είδα να χαμογελάει συνέχισα λέγοντας «Τίποτα όμως απ' όλα αυτά δεν έχει τόση σημασία, γιατί ένας είναι ο λόγος που σε αγαπάω τόσο πολύ. Και δεν έχει σχέση με τα κατορθώματά σου και ότι είσαι καλό παιδί.

Σ' αγαπάω γιατί είσαι δικός μου, το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου και δεν θα πάψω ποτέ».

Πηγή: herviewfromhome.com

v