Άφησε το σχολείο επειδή έμεινε έγκυος - 13 χρόνια μετά παίρνει το απολυτήριό της

Άφησε το σχολείο επειδή έμεινε έγκυος - 13 χρόνια μετά παίρνει το απολυτήριό της

Υπάρχουν πολλές μαμάδες που έβαλαν στην άκρη το όνειρο της εκπαίδευσης, προκειμένου να ασχοληθούν με το μεγάλωμα των παιδιών τους. Η Dafani Peralta είναι μία από αυτές - μόνο που στη δική της περίπτωση, αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο πριν ακόμα το τελειώσει, επειδή έμεινε έγκυος. Σήμερα στα 28 της, έχει πλέον 6 παιδιά και τους έδωσε ένα πολύ σπουδαίο μάθημα.

Η Peralta, έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί στα 15 της χρόνια και καθώς δεν είχε καμία υποστήριξη απ' το σπίτι της, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Λύκειο. Ωστόσο, πάντα το 'χε απωθημένο να πάρει το απολυτήριό της. Τα εμπόδια όμως ήταν πολλά! Έπρεπε να φροντίσει τα παιδιά και είχε πολλά οικονομικά προβλήματα.

Μετά το χτύπημα της πανδημίας, η Peralta - πλέον παντρεμένη και μητέρα 6παιδιών - συνειδητοποίησε ότι της παρουσιαζόταν μια μοναδική ευκαιρία: να πάρει το απολυτήριό της μέσω της τηλεκπαίδευσης. Έτσι, δεν θα χρειαζόταν να ανησυχεί για το πού θα αφήσει τα παιδιά της. Μάλιστα, η κουνιάδα της προσφέρθηκε να τα προσέχει προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Όπως είπε σε συνέντευξή της «Το πήρα στα σοβαρά γιατί πίστευα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής μου

Συνέχισε λέγοντας «Ήθελα να δείξω στα παιδιά μου τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος με πείσμα και θέληση. Και φυσικά, ήθελα να τους παρέχω μια καλύτερη ζωή

Οι καθηγητές της ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την επίδοσή της και πολύ περήφανοι που είχαν μια τέτοια μαθήτρια στην διαδικτυακή τάξη τους.

Πηγή: yahoo.com

v