Πώς να κάνουμε την επιστροφή στο δημοτικό μια αληθινή γιορτή για τα παιδιά

Πώς να κάνουμε την επιστροφή στο δημοτικό μια αληθινή γιορτή για τα παιδιά

Μετα από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης και τα σχολεία να ανοιγοκλείνουν λόγω καραντίνας, τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς την φετινή χρονιά που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι πιο ομαλή.

Η επανένωση με τους φίλους τους, η καθημερινή επαφή με την δασκάλα και η διάδραση στην τάξη είναι πράγματα που έχουν λείψει από τους μαθητες του δημοτικού, ενώ οι περισσότεροι ανυπομονούν να επιστρέψουν επιτέλους στα θρανία. Όπως, φυσικά, ανυπομονούν να ανανεώσουν τα σχολικά τους είδη και να εντυπωσιάσουν τους συμμαθητές τους. 

Οι γονείς με τη σειρά μας, για να ξεμπερδεύουμε χωρίς κόπο και χρόνο με τη λίστα των σχολικών, μπορούμε να επισκεφθούμε το Wizard των Public και σε 2 κλικ, επιλέγοντας σχολείο και τάξη, να προστεθούν στο καλάθι αγορών μας όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί την σχολική χρονιά που ακολουθεί. Εάν η λίστα μας δεν υπάρχει στο μενού, είτε την ανεβάζουμε και μας την ετοιμάζουν, είτε επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα Public και την παραλαμβάνουμε επί τόπου. 



Αρκεί να θυμόμαστε πως η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για όλα τα παιδιά και αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα που νιώθουν μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό ενθουσιασμό με τις πολλές και διαφορετικές επιλογές που προσφέρουν τα Public. 

Σακιδίο Πολυθεσιακό Coolbee Dinosaur

To πολυθεσιακό σακίδιο με ανατομική πλάτη και ενισχυμένους ιμάντες με 3 ευρύχωρες θήκες και κατάλληλη θέση για το παγούρι με σήμα τον δεινόσαυρο, όπως και το αντίστοιχο με τον μονόκερο, είναι πολύ δημοφιλή στα παιδιά. Κάντε την επιστροφή τους στα θρανία ξεχωριστή, με όλο το σετ: σακίδιο, κασετίνα, παγούρι και τσαντάκι φαγητού.

Τσάντα Τρόλεϋ Coolbee Cherries


Κάνε τη διαφορά στη νέα σχολική χρονιά με την τσάντα με ροδάκια Coolbee! Εντυπωσιακός σχεδιασμός και στιλ που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Είναι ιδιαίτερα βολική με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να βάλει σε τάξη όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το φροντιστήριο ή την εκδρομή.
Έχει αντιολισθητικούς ιμάντες ώμου και ενισχυμένη βάση ώστε να αντέχει τον φόρτο των βιβλίων.

Κασετίνα Coolbee Fluffy Dinosaur


Βολική, πρακτική και με εκπληκτικό design! Η γεμάτη κασετίνα Coolbee Fluffy Dinosaur θα τραβήξει τα βλέμματα στη νέα σου σχολική χρονιά. Διαθέτει 1 κεντρική θήκη για να βάλεις σε τάξη όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το σχολείο και το φροντιστήριο!

Τετράδια σε διάφορα χρώματα και σχέδια 

Στα Public θα βρείτε τετράδια σε όλα τα χρώματα και σχέδια που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να ενθουσιαστούν και να ξεκινήσουν με χαρά τη νέα σχολική χρονιά. 

Είδη ζωγραφικής 

Όλα όσα χρειάζονται οι μικροί μαθητές για να εκφραστούν δημιουργικά και να φτιάξουν όμορφες ζωγραφιές και χειροτεχνίες.

Παγούρι Αλουμινίου Baby Shark & Gim Tritan Unicorn

Παιδικό παγούρι αλουμινίου με καπάκι ασφαλείας. Χρήσιμο στο σχολείο, στη παιδική χαρά, στις αθλητικές δραστηριότητες, στις καθημερινές βόλτες. Ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά πιο βολικό για να το κρατάτε και να το μεταφέρετε.

Το Παγούρι Tritan Unicorn Fischer Price 350 ml από την Gim είναι ιδανικό για το σχολείο, τη βόλτα ή τα ταξίδια σας! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Είναι ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον, από ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο υλικό. Το καπάκι διαθέτει ενσωματωμένο καλαμάκι που βγαίνει εύκολα πατώντας ένα κουμπί ασφαλείας. 

Τσαντάκι Φαγητού Carbon Flash Nici

Μία κεντρική θέση με επιπλέον εσωτερική θήκη τακτοποίησης. Διαθέτει χειρολαβή και ενισχυμένο ιμάντα ώμου. Ισοθερμική αδιάβροχη επένδυση για τη διατήρηση θερμοκρασίας των φαγητών.

Δοχείο Φαγητού Sugarbrooger - Γοργόνα

To δοχείο φαγητού από την Sugarbooger, αποτελεί εξαιρετική λύση για τη μεταφορά των παιδικών γευμάτων στο σχολείο που σας απαλλάσσει από τη χρήση πλαστικής σακούλας. Το καπάκι κλείνει αεροστεγώς χάρη στο δακτύλιο σιλικόνης, διατηρώντας το περιεχόμενο φρέσκο και υγιεινό ενώ είναι σχεδιασμένο να ανοίγει και να κλείνει εύκολα από τα παιδικά χεράκια.

v