Άντρας έριξε μωρό από τον 2ο όροφο - το έπιασε στον αέρα αστυνομικός!

Άντρας έριξε μωρό από τον 2ο όροφο - το έπιασε στον αέρα αστυνομικός!

Μια τρομακτική ιστορία, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μας άφησε άφωνους. Ένας αστυνομικός έπιασε στον αέρα ένα μωρό ενός μηνός που έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου στο Τζέρσεϊ Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ, το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία του Τζέρσεϊ Σίτι, έπειτα από μια κλήση, ήρθε αντιμέτωπη με έναν άντρα ο οποίος απειλούσε να πετάξει το μωρό απ' το δεύτερο όροφο του κτιρίου, δήλωσε ο δήμαρχος Steven Fulop  σε ανάρτηση στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Steven Fulop (@stevenfulopjc)

Οι αστυνομικοί έκλεισαν την περίμετρο και προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τον επικίνδυνο άντρα, όμως, τελικά εκείνος έριξε το μωρό. Ο αστυνομικός Eduardo Matute έπιασε το μωρό στον αέρα, το οποίο δεν τραυματίστηκε σωματικά, ανακοίνωσε η εισαγγελία της κομητείας Hudson.

Η εισαγγελία επαίνεσε επίσης τον αστυνομικό «ενέργειες και τη γενναιότητα» που επέδειξε. Ο άνδρας συνελήφθη και η έρευνα συνεχίζεται, δήλωσε η εκπρόσωπος της Τζέρσεϊ Σίτι, Kimberly Wallace-Scalcione. Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βίαιη επίθεση και για το ότι έβαλε σε κίδυνο ένα παιδί.

Πηγή: cnn.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v