9χρονος κατάπιε μαγνητάκια σε challenge του Tik Tok και παραλίγο να πεθάνει

9χρονος κατάπιε μαγνητάκια σε challenge του Tik Tok και παραλίγο να πεθάνει

Ένα αγόρι δημοτικού σχολείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη συμμετοχή του σε μια πρόκληση TikTok που περιελάμβανε μικρούς μαγνήτες, όπως αποκαλύφθηκε από ανάρτηση στα Social Media.

Το Δημοτικό Σχολείο του 9χρονου μαθητή μοιράστηκε με ανάρτησή του στο Facebook τους κινδύνους του Tik Tok, αναφέροντας την περίπτωση του αγοριού. Η μητέρα του θέλησε να γνωστοποιήσει την ιστορία του γιου της και να προειδοποιήσει τους γονείς για τα challenge που συμμετέχουν τα παιδιά τους. 

Στην πρόκληση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του παιδιού της, οι συμμετέχοντες τοποθετούν δύο μικρούς στρογγυλούς μαγνήτες σε κάθε πλευρά της γλώσσας τους ώστε να δώσουν την ψευδαίσθηση του piercing 

Ο 9χρονος, προσπαθώντας να κάνει το πείραμα, κατάπιε κατά λάθος τους μαγνήτες και εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από πόνο στην κοιλιά και ανεξέλεγκτους εμετούς.

Την επόμενη μέρα, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι οι μαγνήτες είχαν μετακινηθεί στα έντερα και οι γιατροί ειδοποίησαν τους γονείς πως η κατάστασή του ήταν σοβαρή. Το παιδί μπήκε άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθούν οι μαγνήτες, ενώ ενημέρωσαν τους γονείς πως η επέμβαση θα ήταν περίπλοκη. 

Συγκεκριμένα, τους προετοίμασαν για το χειρότερο σενάριο ενώ ανέφεραν πως, ακόμα κι αν ζούσε, οι μαγνήτες θα άφηναν τεράστιες βλάβες στον οργανισμό του παιδιού. 

«Υπάρχουν βίντεο στα social media που ενθαρρύνουν παιδιά να κάνουν τρικ με τέτοια μαγνητάκια, όμως αυτό που δεν τους λένε είναι ότι αυτά τα πολύ μικροσκοπικά πραγματάκια μπορεί να σκοτώσουν» είπε εξοργισμένη η μητέρα και πρόσθεσε: «Η ζωή του παιδιού μου έχει αλλάξει για πάντα, καθώς του αφαιρέθηκε το λεπτό έντερο και 30 εκατοστά του παχέος».

Πηγή: Mirror.co.uk

v