Ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες

Ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες

Ακόμα δεν τελείωσε ο Σεπτέμβρης και ένα ακόμα περιστατικό αμέλειας, αυτή τη φορά στη Βάρκιζα, έρχεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη. Ένα δίχρονο κοριτσάκι έμεινε ξεχασμένο για 4 ώρες στο σχολικό λεωφορείο χωρίς να το έχει αναζητήσει κανείς στον παιδικό σταθμό.

Το πρωί της Δευτέρας, το σχολικό παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα, εκτός από ένα δίχρονο παιδί που είχε αποκοιμηθεί στο λεωφορείο. Ο οδηγός στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς να αντιληφθεί το κοριτσάκι. Αλλά δεν ήταν ο μόνος! Κατά την διάρκεια της ημέρας κανείς δεν είχε αναζητήσει το νήπιο από τον παιδικό σταθμό.

Κάποια στιγμή το κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο στο σχολικό λεωφορείο, την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Περίπου τέσσερις ώρες μετά, στις 12:00 και ενώ το κοριτσάκι έκλαιγε και ούρλιαζε, μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία. Τότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός και εν τέλει απεγκλώβισαν το δίχρονο κοριτσάκι.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως, και υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο. Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

Πηγή: protothema.gr

v