Στο αυτόφωρο αρνητής που απαγορεύει στο παιδί του να φοράει μάσκα στο σχολείο

Στο αυτόφωρο αρνητής που απαγορεύει στο παιδί του να φοράει μάσκα στο σχολείο

Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε αρνητής – γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου.

Το περιστατικό αφορά την άρνηση του πατέρα της 10χρονης μαθήτριας να φορέσει μάσκα η κόρη του, κατά την προσέλευση και παραμονή της στο σχολείο.

«Έστειλε πάλι το παιδί του χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα πάλι να εφαρμόσουμε τη διαδικασία του πρωτοκόλλου» αναφέρει από πλευράς του ο διευθυντής.

Το παιδί έμεινε για ώρες απομονωμένο σε μια άδεια αίθουσα, καθώς χωρίς μάσκα δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα. 

«Το παιδί του αυτή τη στιγμή είναι σαν είναι σε τιμωρία. Στον ειδικό χώρο και να μην μπορεί να πάει με τα’ άλλα τα παιδάκια. Το παιδάκι είναι τρομοκρατημένο και χειραγωγημένο. Γι’ αυτό ζητάμε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» συμπλήρωσε ο διευθυντής του σχολείου.

Ο πατέρας της μαθήτριας από τη μεριά του, ανέφερε πως το παιδί του στεναχωριέται γιατί του λένε «εσύ είσαι εδώ μέσα το κρούσμα, εσύ θα μας κολλήσεις όλους».

Ωστόσο, οι αναρτήσεις του πατέρα στα social media ήταν εκείνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, με τον διευθυντή του δημοτικού να υποβάλλει μήνυση και να ζητά την ποινική του δίωξη.

«Με καλεί αστυνόμος, πρόκειται για σύλληψη αυτόφωρο. Δεν υπάρχει θέμα να κάνω πίσω. Εδώ πρόκειται για τη ζωή του παιδιού μου» λέει ο πατέρας, ενώ στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο».

Η δίκη του γονέα – αρνητή ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη. Ο ίδιος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: pentapostagma.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v