Μαμά που είχε κάνει στείρωση γέννησε στα 46 της χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Μαμά που είχε κάνει στείρωση γέννησε στα 46 της χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Η Barbara ήταν απόλυτα ευτυχισμένη με τα δύο της παιδιά και αποφάσισαν μαζί με τον σύζυγό τους να κάνει στείρωση. Ωστόσο, δεν είχε ιδέα ότι μία στις 300 γυναίκες που κάνουν στείρωση μπορούν να συλλάβουν τα επόμενα χρόνια και βρέθηκε στα 46 της να γεννάει ένα μωρό… έκπληξη, χωρίς να έχει καταλάβει πως είναι έγκυος.

Η Barbara βρισκόταν στη δουλειά της όταν ένιωσε έναν έντονο πόνο στην κοιλιά. Ο πόνος με την ώρα επιδεινώθηκε και γινόταν όλο και πιο συχνός. 

Επιστρέφοντας σπίτι, την φρόντισε η μεγάλη της κόρη μέχρι να γυρίσει ο σύζυγός της. «Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο και παρατήρησα αίμα στο παντελόνι μου. Τότε ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε σε συνέντευξή της η 46χρονη γυναίκα. Αμέσως ο άντρας της την πήγε στο νοσοκομείο όπου την ανέλαβαν οι γιατροί.  

«Ένιωσα μια έντονη πίεση ανάμεσα στα πόδια μου και ενστικτωδώς γδύθηκα και κάθισα στα τέσσερα. Για λίγο νόμιζα ότι πεθαίνω. Αισθανόμουν σαν να ξεκολλάει ένα τεράστιος όγκος από μέσα μου. Μετά άκουσα το κλάμα ενός μωρού και κατάλαβα… Δεν πέθαινα, απλά θα ξαναγινόμουν μαμά στα 46 μου» διηγείται η γυναίκα. 

«Μέχρι να εξετάσουν οι γιατροί το νεογέννητο μωρό μου, είχα πολύ αγωνία. Είμαι μεγάλη σε ηλικία και δεν είχε γίνει ο παραμικρός προγεννητικός έλεγχος. Ανησυχούσα για σωματικές ή ψυχικές αναπηρίες» θυμάται η Barbara. «Λίγο αργότερα μπήκε στο δωμάτιό μου μια νοσοκόμα και μου είπε ότι το μικρό μου αγοράκι ήταν απόλυτα υγιές». 

Τόσο η Barbara όσο και ο σύζυγός της, δήλωσαν σοκαρισμένοι αλλά και πανευτυχείς με το νέο μέλος της οικογένειας. Όσο για τα μεγαλύτερα αδέλφια του, το καλοδέχτηκαν ενθουσιασμένα. Η πενταμελής, πλέον, οικογένεια προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, ενώ η 46χρονη Barbara δήλωσε πως θα γίνει η καλύτερη μαμά που μπορεί.

«Δεν είχε σημασία αν νομίζαμε ότι ήμασταν πολύ μεγάλοι για μωρό. Αποφάσισα να είμαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι. Το μωρό αυτό είναι ιδιαίτερο. Γεννήθηκε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και νιώθω ευλογημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: thesun.co.uk

v