Κάθε μέρα και καλύτερα ο 6χρονος Φώτης από την Πάτρα - Μιλάει πλέον κανονικά

Κάθε μέρα και καλύτερα ο 6χρονος Φώτης από την Πάτρα - Μιλάει πλέον κανονικά

Κάθε μέρα και καλύτερα πηγαίνει ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Η χαρά της οικογένειάς του, η οποία δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του, είναι μεγάλη καθώς το αγοράκι πλέον μιλάει κανονικά και σταδιακά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. Σήμερα, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου.

Οι δηλώσεις του μπαμπά του

«Εννοείται είμαι πιο χαλαρός. Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη που παρακολουθεί τον Φώτη»  είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας, αστραπιαία όλα αυτά και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας».

Πώς συνέβη το τροχαίο στους αγώνες καρτ στην Πάτρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.

Οπως σημειώνει το thebest.gr, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της Μαιζώνος. Το καρτ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα στο κεφάλι, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το 6χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Πηγή: thetoc.gr

v