Μωρό γεννήθηκε ίδια μέρα με τη μαμά του, τη γιαγιά του και το σκυλάκι τους!

Μωρό γεννήθηκε ίδια μέρα με τη μαμά του, τη γιαγιά του και το σκυλάκι τους!

Μια οικογένεια ανέτρεψε πανηγυρικά όλα τα δεδομένα, αφού με τον ερχομό του τελευταίου μέλους, γυναίκες από 3 γενιές έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία: μαμά, κόρη και εγγονή. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τη στατιστική, είναι 1 στις 135.000!

Ο Steven Hill καλωσόρισε πριν λίγες μέρες, στις 22 Σεπτεμβρίου του 2021, την εγγονή του που του επιφύλασσε μια επιπλέον έκπληξη. Είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με τη γυναίκα του Pauline (22/9/1968), τη γιαγιά της δηλαδή, όπως και με τη μαμά της, Laura (22/9/1988).

«Τώρα που γεννήθηκε η μικρή», λέει ο ευτυχής παππούς, «γιαγιά και μαμά θα πρέπει να ξεχάσουν το προσκήνιο στα γενέθλιά τους, αφού στο επίκεντρο θα είναι πλέον η εγγονή μας. Είχε συμβεί και με τη γυναίκα μου όταν γεννήθηκε η κόρη μας, τα γενέθλιά της μπήκαν δε δεύτερη μοίρα. Το ίδιο θα συμβεί και πάλι και η κόρη μας πρέπει να το συνηθίσει.»

«Εγώ πάντως», συνεχίζει, «πήρα όλων των ειδών τα μπαλόνια για να μην έχουν παράπονο, με ευχές για τα γενέθλια και των τριών τους – μαμάς, κόρης και εγγονής».

Ο Steve είχε σκοπό να βγάλει έξω τη γυναίκα και την κόρη του, να φάνε κάπου καλά για τα γενέθλιά τους, εκτός και αν έσπαγαν τα νερά. Όπως και έγινε και τώρα ο παππούς θα πρέπει να βγάζει 3 κορίτσαρους για φαγητό κάθε 22 Σεπτέμβρη.

«Έπρεπε να στοιχηματίσω ότι θα συμβεί αυτό», λέει, «το πιο ωραίο είναι ότι έχουμε κι ένα σκυλάκι που γεννήθηκε επίσης 22 Σεπτέμβρη».

Πηγή: dailyrecord.co.uk

v