Καϊλή: αν ήξερα πώς είναι να είσαι μαμά, θα είχα κάνει παιδιά πιο νέα

Καϊλή: αν ήξερα πώς είναι να είσαι μαμά, θα είχα κάνει παιδιά πιο νέα

Είναι αλήθεια ότι η μητρότητα αλλάζει τη ζωή μας, άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως, άπαξ και κάνεις παιδιά, αναρωτιέσαι συχνά για ποιο λόγο δεν είχες κάνει ήδη, ώστε να βιώσεις όλη αυτή τη χαρά ακόμη νωρίτερα στη ζωή σου.

Αυτό παραδέχτηκε και η ευρωβουλευτής και νεοφώτιστη μαμά Εύα Καϊλή, που μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη, την κορούλα της και την καινούργια της ζωή ως μητέρα. «Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ξεκινούσα πιο νωρίς», είπε η άπειρη ακόμη μαμά στην πολύ πιο έμπειρη Ελένη, «Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου, δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, περισσότερο την άλλαξε τη ζωή μας η πανδημία».

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό», συνεχίζει για τη ζωή εν μέσω πανδημίας, «Όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα, ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με τη μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο, τώρα πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή, είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί».

Πηγή: thecaller.gr

v