«Τύφλα να έχουν οι 25αρες»: στα 50 της είναι πιο σέξι από ποτέ!

«Τύφλα να έχουν οι 25αρες»: στα 50 της είναι πιο σέξι από ποτέ!

Για κάποιες γυναίκες η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο που τους περνά παντελώς αδιάφορο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Tracey Lea Sayer, η οποία στα 50 της... «βάζει κάτω» κοπέλες μικρότερης ηλικίας χάρη στο άψογο στιλ και την καλοδιατηρημένη σιλουέτα της.

Σ' ένα άρθρο της στη Τhe Sun κατέρριψε ένα σωρό στιλιστικούς μύθους που θέλουν τις γυναίκες άνω των 40 να μην μπορούν να φορέσουν ρούχα όπως ξεβαμμένα τζιν, crop-top μπλουζάκια ή ακόμα και μπικίνι. Η ίδια μάλιστα δήλωσε «Παραβιάζω όλους τους κανόνες της μόδας στα 50 - κανείς δεν θα μου πει ότι είμαι πολύ μεγάλη για σκισμένα τζιν, μπικίνι ή κοντά μπλουζάκια».

Γράφοντας με σιγουριά και χιούμορ μας λέει το αυτονόητο: να ζούμε όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως θέλουν οι άλλοι.

«Αυτό το μήνα μπήκα στα πρώτα -ήντα, τα 50 μου! Είμαι πλέον στην ηλικία της Davina McCall, της J-Lo και της Halle Berry και, επιτρέψτε μου να σας πω, ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να φοράω ό,τι μου αρέσει επειδή κάποιοι θεωρούν πώς είναι απαγορευτικό για την ηλικία μου.

Το να ζεις μισό αιώνα σου δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ελευθερίας. Προσωπικά νιώθω πιο τολμηρή και άνετη στις επιλογές τόσο της ζωής μου, όσο και του στιλ μου. Έχω μια ιστορία να πω - μια ζωή που έζησα - και την αφηγούμαι μέσα από αυτό που φοράω.

Το πιο βασικό για μένα ήταν να μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου κατάματα στον καθρέφτη και να τον αποδέχομαι. Έχω μάθει να αγαπάω ακόμα και τα κουσούρια μου. Κι αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου και να καταλάβω τι μου ταιριάζει.

Ήταν πολύ απελευθερωτικό να βλέπω στο Instagram γυναίκες να φορούν ό, τι θέλουν, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μέγεθος ή το στιλ τους!

Κι εφόσον στα 40 μου ένιωθα αόρατη και καταπιεσμένη αποφάσισα να κάνω μια μεγάλη αλλαγή. Γι' αυτό κυρίες μου... ήρθε η ώρα να παραβιάσετε κάποιους κανονισμούς χωρίς τύψεις».

«Το μπικίνι ταιριάζει σε όλες ανεξάρτητα από την ηλικία»

Σικ και σέξι και... όποιος αντέξει!

Το ανδρόγυνο look είναι must!

«Μη φοβάστε να φορέσετε μίνι...αρκεί να επιλέξετε το σωστό»

v