Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια με τα οποία καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, καθώς δεν θα διστάσουν να πατήσουν επί πτωμάτων μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν αλλά και να προδώσουν και τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Kριός

Ο Κριός μπορεί να είναι ένα πολύ πιστό ζώδιο, αλλά προτεραιότητα πάντα θα είναι ο εαυτός του. Μην τον παρεξηγείτε, είναι εξαιρετικός φίλος, αλλά ως το πρώτο ζώδιο, έχει συνηθίσει να είναι πάντα το νούμερο ένα. Και δεν πρόκειται να αφήσει αυτή τη θέση για τίποτα και για κανέναν.

Από τη φύση του είναι τυχοδιώκτης και οπορτουνιστής- αυτό σημαίνει ότι, όταν του παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να προχωρήσει και να εξελιχθεί στη ζωή του, θα την αρπάξει ακόμα κι αν πρέπει να προδώσει έναν κοντινό του άνθρωπο.

Δίδυμος

Εάν κάποιο ζώδιο είναι πιθανότερο να σας μαχαιρώσει πισώπλατα χωρίς κανένα δισταγμό, αυτός είναι ο Δίδυμος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που απεικονίζεται με δύο πρόσωπα! Μπορεί να είναι σκληρό, αλλά είναι η αλήθεια!

Είτε είστε καλοί με τους Διδύμους είτε είστε ο νούμερο ένα εχθρός τους, τίποτα δεν τους εμποδίζει να πάρουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. Μπορούν εύκολα να προσποιηθούν για να κερδίσουν την εύνοια και την εμπιστοσύνη σας και ακόμα πιο εύκολα να σας προδώσουν αν τους συμφέρει.

Λέων

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο Λέων είναι ένας πολύ καλός φίλος, όταν δεν νιώθει ότι απειλείται από εσάς. Είναι καιροσκόπος και θα αρπάξει κάθε ευκαιρία που το προσφέρει δόξα και επιτυχία - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να πατήσει... επί πτωμάτων.

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων μπορεί να είναι πολύ επιθετικός και διεκδικητικός. Ξέρει τι χρειάζεται για να είναι το νούμερο ένα στη ζωή και δεν φοβάται να μαχαιρώσει πισώπλατα ανθρώπους όταν ανεβαίνει τη σκάλα της επιτυχίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι επίσης εξαιρετικός μέντορας και ηγέτης... αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος πραγματικά είναι ο αληθινός του χαρακτήρας. Αν δεν είστε στον στενό του κύκλο, δεν έχετε σχεδόν καμία πιθανότητα να μάθετε ακριβώς για τι είναι ικανός. Ακόμα και εκείνοι που νομίζουν ότι τον γνωρίζουν μπορεί να εκπλαγούν όταν δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο Σκορπιός είναι πολύ μυστικοπαθής και χειριστικός. Μπορεί να στο παίζει «αθώα περιστέρα» μόνο και μόνο για να τον λυπηθείς, να κατεβάσεις τις άμυνές σου και να μπορέσει να μπήξει βαθύτερα το μαχαίρι στην πλάτη σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να είναι εξαιρετικός φίλος… αν τον βολεύει η σχέση σας. Του αρέσει να βρίσκεται κοντά σε άτομα που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη ή πιο συναρπαστική. Αλλά όταν συναντά άτομα που είναι πιο ενδιαφέροντα από εσάς, δεν έχει πρόβλημα να σας απομακρύνει για να επιλέξει τους άλλους.

Θα φτάσει στο σημείο να σας μαχαιρώσει πισώπλατα μόνο αν θεωρήσει ότι δεν είστε πιστοί ή αν αθετήσετε τις υποσχέσεις σας. Δεν μπορεί και δεν θέλει να αμφιβάλλει γι' αυτό και θα προτιμήσει να προδώσει!

Πηγή: yourtango.com

v