Αχώριστες αδελφές παντρεύτηκαν δύο αδέλφια και γέννησαν με 3 μήνες διαφορά

Αχώριστες αδελφές παντρεύτηκαν δύο αδέλφια και γέννησαν με 3 μήνες διαφορά

Η Μαρία και η Ηλιάννα είναι δύο αγαπημένες αδελφές από την Αθήνα που δεν είχαν φανταστεί ποτέ την έκπληξη που τους επιφύλασσε η μοίρα! Και οι δύο γεννημένες και μεγαλωμένες στην Αθήνα, βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους στο Λεωνίδιο και μάλιστα στο πρόσωπο δύο αδελφών!

Μαρία και Κώστας

Η Μαρία γνώριζε τον Κώστα για περίπου 15 χρόνια, αλλά το καλοκαίρι του 2016 ήρθαν πιο κοντά και βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον «άνθρωπό» τους. H Mαρία μετακόμισε από την Αθήνα στο Λεωνίδιο, όπου ζουν μόνιμα και οι γονείς της, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. 

Ηλιάννα και Αντώνης

Η Ηλιάννα, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στο Λεωνίδιο και όταν γνώρισε τον Αντώνη, τον αδελφό του Κώστα, η έλξη μεταξύ τους ήταν φανερή. 

 «Με τον Αντώνη καταλάβαμε πως έχουμε χημεία, υπήρχε έλξη μεταξύ μας και περνούσαμε πολύ όμορφα με αποτέλεσμα να πάρω την απόφαση και να μετακομίσω μόνιμα στο Λεωνίδιο. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν τον είδα ποτέ ως αδερφό του Κώστα γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την ίδια παρέα. Ούτε ποτέ φανταζόμουν πως μέσα σε ένα χρόνο θα γινόμασταν ζευγάρια μεταξύ μας» ενέφερε η Ηλιάννα.

Από αδερφές... συννυφάδες

Τα δύο ζευγάρια δεν άργησαν να καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και τον περασμένο χρόνο οι αδερφές έγιναν κι επίσημα συννυφάδες καθώς παντρεύτηκαν, αρχικά, με πολιτικό γάμο τους δύο αδερφούς. Μάλιστα, συνειδητοποίησαν ότι έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα, και τα παιδιά τους γεννήθηκαν με μόλις τρεις μήνες διαφορά. 

«Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως ότι συμβαίνει στο ζευγάρι δεν θα επηρεάσει τη σχέση με την αδερφή μου. Με την Μαρία είμαστε αδερφές, συννυφάδες, κολλητές. Υπάρχει μεγάλη αγάπη» εξηγεί η Ηλιάννα στο iefimerida.    

Πριν μερικές βδομάδες τα δύο ζευγάρια παντρεύτηκαν με θρησκευτική τελετή την ίδια ημέρα όπως προστάζει η θρησκεία. «Επειδή δύο αδερφές παντρεύονται δύο αδέρφια η θρησκευτική τελετή πρέπει να γίνει ταυτόχρονα. Έτσι, παντρευτήκαμε όλοι μαζί. Είχαμε σκοπό να παντρευτούμε, αλλά έγινε πιο γρήγορα μιας και αποκτήσαμε παιδιά» σχολιάζει η Μαρία.    

Τα ξαδέρφια που μεγαλώνουν σαν αδέρφια

«Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σαν αδέρφια. Είμαστε όλοι μαζί, περνάμε πολύ ωραία και τα παιδιά μεγαλώνουν μαζί. Είναι παρέα και το απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Ο κόσμος που δεν μας ξέρει νομίζει πως είναι δίδυμα γιατί μοιάζουν μεταξύ τους. Είναι ότι καλύτερο και μεγαλώνοντας ο ένας θα έχει τον άλλον» διαπιστώνει η Ηλιάννα.    

Πηγή: iefimerida.gr

v