Νάντια Μπουλέ: η εμμονή με τα κιλά είναι καταστροφική για τις γυναίκες

Νάντια Μπουλέ: η εμμονή με τα κιλά είναι καταστροφική για τις γυναίκες

Η Νάντια Μπουλέ, στις 16 Ιουλίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από τότε απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια πρόσφατη συνέντευξή της, η ερώτηση που δέχεται πολύ συχνά είναι πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη κάτι που η ίδια θεωρεί προβληματικό.

«Στην εποχή όπου ζούμε, υπάρχει εμμονή με τα νούμερα - πόσα κιλά είσαι, πόσα κιλά πήρες/έχασες, πόσο χρονών είσαι, τι ύψος έχεις κ.ο.κ. Κολλάει το μυαλό μας, δεν σκεφτόμαστε καθαρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιζόμαστε σε αριθμούς και στο τέλος να χάνουμε τον εαυτό μας» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, συμπληρώνοντας: 

«Αυτή η εμμονή με τα κιλά είναι μια καταστροφική και ανθυγιεινή συνήθεια για όλες τις γυναίκες, ειδικά για τα νεαρά κορίτσια, που ως επί το πλείστον ταλαιπωρούνται από διατροφικές διαταραχές και ενίοτε παραπλανούνται με φωτογραφίες ή φίλτρα απο το Instagram.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το σημαντικό είναι να είμαστε όλες υγιείς. Δεν πρέπει να απολογούμαστε ή να κρύβουμε πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, όπως είναι η ηλικία μας, η εθνικότητά μας, το χρώμα του δέρματός μας ή η σεξουαλικότητά μας.

Όλα όσα δεν περνούν από το χέρι μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγοι να αισθανόμαστε άσχημα ή να κρυβόμαστε. Οπότε στην ερώτηση αυτή απαντούσα και απαντώ ότι πήρα όσα κιλά ταίριαζαν στον σωματότυπό μου για να είμαι υγιής και να νιώθω καλά με εμένα».

Πηγή: in.gr

v