Τα λάθη που κάνουμε όταν φοράμε κολάν και μας προσθέτουν κιλά

Τα λάθη που κάνουμε όταν φοράμε κολάν και μας προσθέτουν κιλά

Τo κολάν είναι ένα άνετο, ζεστό και θηλυκό ρούχο που πολλές από εμάς το επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να μας χαρίσει όμορφα και ξεχωριστά outfits, αρκεί να μην πέσουμε σε κάποια κοινά λάθη που καταστρέφουν το κομψό μας στυλ και προσθέτουν και κιλά στη σιλουέτα μας.

Το συνδυάζουμε με κοντές μπλούζες

Το αγαπημένο μας, μπορεί να είναι άνετο και ζεστό, αλλά δεν είναι παντελόνι και δεν πρέπει να το φοράμε όπως το τζιν μας. Αυτό σημαίνει ότι η μόδα «απαγορεύει» να συνδυάζεται με κοντές μπλούζες ή μικροσκοπικά πουκάμισα γιατί προσθέτει κιλά ακόμα και σε γυναίκες με αψεγάδιαστο σώμα. Φορέστε το με φαρδιά πουλόβερ, μακριά πουκάμισα ή ζακέτες που φτάνουν κάτω από την περιφέρεια. 

Το φοράμε με μπαλαρίνες...

Όταν το κολάν, το οποίο φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, συνδυάζεται με μπαλαρίνες, τα πόδια μας φαίνονται πιο κοντά κι εμείς πιο παχουλές! Αποφύγετε το συγκεκριμένο στιλιστικό λάθος τουλάχιστον σε εμφανίσεις που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

… ή τακούνι στιλέτο

Εκτός από τις μπαλαρίνες, καλό είναι να αποφεύγουμε και το τακούνι στιλέτο όταν φοράμε κολάν. Ο συνδυασμός τους τονίζει την περιφέρεια και μας προσθέτει κιλά. Αντίθετα, τα ιδανικά παπούτσια για κολάν είναι τα μποτάκια -αρβυλάκια, τα ankle boots, ή οι μπότες με φαρδύ και χοντρό τακούνι.

Το παρακάνουμε με τα prints

Όσο κι αν είναι στη μόδα τα prints, καλό είναι να μην τα προτιμάμε σε κολάν, ειδικά όσες διαθέτουμε… μεσογειακή σιλουέτα! Τα prints τραβάνε πάντα το μάτι και μάλιστα στις περιοχές που έχουμε ατέλειες (για παράδειγμα στην περιφέρεια ή τους μηρούς). Αν επιμένετε να φορέσετε το αγαπημένο σας λεοπάρ κολάν, όμως, συνδυάστε το με τα κατάλληλα μποτάκια και αυστηρά μονόχρωμο τοπ.

Το συνδυάζουμε με φούστες και σορτς

Το κολάν, τα σορτς και οι φούστες είναι και τα τρία ρούχα φτιαγμένα με χοντρό ύφασμα. Όταν, λοιπόν, τα φοράμε όλα μαζί, φαινόμαστε πιο… τσουπωτές απ’ ότι είμαστε στην πραγματικότητα. Συνδυάστε τη φούστα σας με ένα καλσόν και το κολάν σας με ένα φινετσάτο πουλόβερ - δεν χρειάζεται να τα φοράμε όλα μαζί!

Πηγή: Brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v