Μικροσκοπική μαμά γέννησε δίδυμα γίγαντες - δεν πιστεύουν ότι είναι δικά της

Μικροσκοπική μαμά γέννησε δίδυμα γίγαντες - δεν πιστεύουν ότι είναι δικά της

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια, σίγουρα σκεφτήκατε πόσο χαριτωμένα είναι! Τα δύο αυτά μωρά, όμως, έχουν κάτι ιδιαίτερο: στους εφτά μήνες ζυγίζουν ήδη 9 κιλά το καθένα, δηλαδή σχεδόν 2 κιλά παραπάνω από τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ηλικία.

Το ακόμα πιο παράξενο, όμως, είναι πως τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκαν από μια μικροσκοπική μαμά με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η ίδια, να μην την πιστεύουν κάθε φορά που λέει ότι είναι δικά της. Όταν, μάλιστα, ανάρτησε ένα σχετικό βίντεο στο Tik Tok μαζί με τις δίδυμες κόρες της, κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι πρόκειται για photoshop. 

«Όλοι θέλουν να μάθουν πώς είναι δυνατόν εγώ να είμαι τόσο μικροκαμωμένη και τα μωρά μου τόσο μεγαλόσωμα» λέει η νεαρή μαμά χαμογελώντας, ενώ κάποιος σχολίασε πως τα κεφαλάκια των μωρών της είναι μεγαλύτερα από το δικό της. 

Κάποιος άλλος, έγραψε χιουμοριστικά πως το βάρος των δύο κοριτσιών μαζί ξεπερνάει το συνολικό βάρος της μαμάς τους, ενώ μια κοπέλα ανέφερε ότι τα 7 μηνών διδυμάκια μοιάζουν με… 8χρονα!

Η μαμά των δύο χαριτωμένων μωρών, πάντως, εστίασε στα μηνύματα που έλεγαν πόσο αξιαγάπητα είναι τα κοριτσάκια της και αγνόησε όλα τα κακοπροαίρετα σχόλια που την κατηγορούν ότι δεν τα ταΐζει σωστά και πως τα μωρά της είναι υπέρβαρα.

Πηγή: Thesun.co.uk

v