Ηλιάκη: «έχω άγχος μη μείνει η κόρη μου χωρίς μαμά, όπως έμεινα εγώ»

Ηλιάκη: «έχω άγχος μη μείνει η κόρη μου χωρίς μαμά, όπως έμεινα εγώ»

Μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OΚ μιλώντας για τον νέο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη, δεν ήταν τόσο συναισθηματική όσο περίμενε από φόβο μήπως συμβεί κάτι.

«Το σχεδιάζαμε, θέλαμε να κάνουμε ένα μωρό με τον Στέλιο. Και οι δύο επιθυμούσαμε ένα παιδάκι και είχαμε πει να το προσπαθήσουμε. Αλλά είναι άλλο να το σχεδιάζεις κι άλλο να σου λέει ξαφνικά ο γιατρός “είσαι έγκυος!”. Περίμενα πως θα ήμουν πιο συναισθηματική την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά ήμουν λίγο αποστασιοποιημένη. Στο μαιευτήριο πια, όταν ήρθε το μωρό, μου ήρθαν όλα τα συναισθήματα μαζί», παραδέχεται.

Η εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολη, αφού είχε ζαλάδες, πολλούς εμετούς και πονοκεφάλους. Τους πρώτους μήνες τους πέρασε κλεισμένη στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη λόγω πανδημίας. Όταν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ζυρίχη όπου βρισκόταν ο άντρας της, περνούσε και πάλι τον περισσότερο χρόνο σπίτι καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούσαν για πολλές βόλτες. 

Ωστόσο ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γυναικολόγος στο επάγγελμα, ήταν συνεχώς δίπλα της και την καθησύχαζε πως όλα είναι μια χαρά με το μωρό. 

Όταν ήρθε η μικρή τους κόρη στον κόσμο, η γνωστή παρουσιάστρια παρατήρησε πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά της: «Έχω γίνει πιο ήρεμη και υπομονετική και γενικώς προσέχω πιο πολύ. Για παράδειγμα, οδηγώ προσεκτικά, φοβάμαι μην πάθω τίποτα. Έχω μέσα μου το άγχος μήπως μείνει η μικρή χωρίς μαμά, όπως έμεινα εγώ χωρίς τη μαμά μου.

Επίσης, δεν δίνω πια απόλυτη προτεραιότητα στη δουλειά μου, όπως παλιά. Από τα 18 μου δούλευα όλη μέρα. Ήθελα να πηγαίνουν όλα καλά στη δουλειά και έλεγα πως θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει, σκέφτομαι πως θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου, ο Στέλιος και τώρα και το μωρό μας, και θα έρθουν και τα υπόλοιπα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Protothema.gr

v