Έγινα μαμά μετά από πολύ κόπο κι είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό με το μωρό μου

Έγινα μαμά μετά από πολύ κόπο κι είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό με το μωρό μου

H Julie Roberts είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της country μουσικής στην Αμερική. Η καριέρα της μπορεί να ακολουθούσε ανοδική πορεία, ωστόσο στην προσωπική της ζωή τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα...

Eξαιτίας της φύσης της δουλειάς της, η προσωπική της ζωή έμπαινε πάντα σε δεύτερη μοίρα, το ίδιο και το ζήτημα του παιδιού. Παρόλο που ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Όταν, όμως, γνώρισε τον άντρα της στα 39 της όλα άλλαξαν. «Ο Μatt είδε ήδη δυο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, ωστόσο ήξερε ότι το να γίνω μητέρα ήταν πάντα το όνειρό μου» είπε στο People, ενώ συνέχισε «Η εξωσωματική ήταν μονόδρομος για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά»

Όπως αποκάλυψε ότι απέτυχε και η δεύτερη εξωσωματική, ήταν έτοιμη να τα παρατήσει. Η απογοήτευση και ο πόνος την είχαν καταβάλλει. «Ήμουν λυπημένη γιατί πίστευα ότι αυτή τη φορά θα πετύχαινε. Επιπλέον, ήμουν εξαντλημένη σωματικά».

Το γεγονός ότι η Roberts είχε σκλήρυνση κατά πλάκας δυσκόλευε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η ίδια προσπάθησε να φροντίσει τόσο τη σωματική της υγεία όσο και την ψυχική με το να γυμνάζεται και να κάνει ψυχοθεραπεία.

Τελικά, μετά από τρεις κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Roberts άκουσε τις λέξεις που περίμενε μια ζωή: ήταν έγκυος. Ο γιος της γεννήθηκε τον Αύγουστο και η νέα μαμά δηλώνει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.

«Απολαμβάνω κάθε χαμόγελο, κάθε ήχο, κάθε χαμένη ώρα ύπνου, κάθε χουχούλιασμα… με το μωράκι μου», ενώ πρόσθεσε «Ίσως το ταξίδι μου να ήταν πιο εύκολο αν ήμουν νεότερη, ωστόσο είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που περνάω μαζί του. Ευχαριστώ τον Θεό για το δώρο αυτό».

Πηγή: people.com

v