Μετά από 2 αποβολές απέκτησε 3δυμα κι είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο

Μετά από 2 αποβολές απέκτησε 3δυμα κι είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο

Μετά από δύο δύσκολες αποβολές, η Natasha O'Grady πίστευε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα και το σοκ της ήταν τεράστιο όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος όχι σε 1 αλλά σε 3 μωράκια!

Η 32χρονη Νatasha και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για αρκετά χρόνια, αλλά είχαν χάσει τις ελπίδες τους, ειδικά μετά τις αποβολές. Φοβόντουσαν ότι το όνειρό τους να γίνουν γονείς, δεν θα πραγματοποιούταν ποτέ. 

Όλα αυτά μέχρι που το ζευγάρι από το Isleworth του Λονδίνου απέκτησε τρίδυμα. Όπως δήλωσαν οι πανευτυχείς γονείς όλα πήγαν καλά και πλέον είναι περήφανοι και ευλογημένοι γονείς τριών υπέροχων κοριτσιών - την Onyx, την Maddox και την Quinn, που είναι τώρα τεσσάρων μηνών.

«Όταν πήγα στον γιατρό περίμενα να ακούσω ξανά το χειρότερο. Ήταν η πιο τρελή στιγμή της ζωής μου όταν έμαθα ότι περιμένω τρίδυμα» είπε η Natasha. H σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και τα μωρά γεννήθηκαν στις 33 εβδομάδες.

«Από εκεί που δεν είχαμε ούτε ένα, αποκτήσαμε τρία παιδάκια. Είναι τρελό, αλλά ο Ryan και εγώ συνεργαζόμαστε καλά για να δώσουμε στα κορίτσια μας την πιο ευτυχισμένη ζωή που μπορούν να έχουν. Είναι ένα σπάνιο δώρο και είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα που τα κορίτσια μας είναι υγιή. Μερικές μέρες είναι δύσκολες γιατί ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί, αλλά βλέποντας τρία χαμογελαστά πρόσωπα να μας κοιτάζουν, καταλαβαίνουμε πόσο πολύ αξίζει όλο αυτό» δήλωσε ευτυχισμένη η νεαρή μητέρα.

Πηγή: mirror.co.uk

v