Κατσούλης: στο διαζύγιο δεν χωράνε εγωισμοί, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά

Κατσούλης: στο διαζύγιο δεν χωράνε εγωισμοί, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά

Ο Κρατερός Κατσουλής μαζί με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της τηλεόρασης. Το «τηλεοπτικό» διαζύγιο ωστόσο, που πήραν φέτος δεν αφορούσε μόνο την κοινή επαγγελματική τους ζωή, αλλά και την προσωπική.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Κρατερός Κατσουλής μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα, για τον χωρισμό του και το πώς το χειρίστηκαν με τα παιδιά τους.

«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά.

Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά» συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Μια μέρα πριν είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»για τον τρόπο που μίλησαν στα παιδιά τους για το διαζύγιο, πριν βγάλουν ανακοίνωση:

«Τα παιδιά μας έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνουμε. Τους εξηγήσαμε τις αλλαγές για τον γάμο μας. Το κάναμε μαζί με τη Κατερίνα για αυτό βγάλαμε κοινή ανακοίνωση. Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εμάς είναι τα παιδιά μας. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η σχέση μου με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Είναι κανονική. Δυο ανθρώπων που έχουν μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, τα φροντίζουν καθημερινά, συνεννοούνται καθημερινά, είναι όλα καλά.

Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στην νέα της εκπομπή. Μπορεί να μην πουλάει, αλλά έχουμε καλή σχέση. Από την ώρα που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν γραφτεί τέρατα. Ευτυχώς όχι κάποια που να χρειάζεται να επέμβει ο δικηγόρος μας, γιατί τα παιδιά διαβάζουν.

Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν μια προσωπική υπέρβαση και να μπορούν να έχουν μια καλή σχέση και να μη σκοτώνονται και να μη βρίζονται. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε ένα γάμο» τόνισε.

Πηγή: thetoc.gr

v