Χειροπέδες σε καθηγητή Γυμνασίου – επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη μαθήτρια

Χειροπέδες σε καθηγητή Γυμνασίου – επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη μαθήτρια

Σοκ προκαλεί η είδηση για καθηγητή σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου, ο οποίος συνελήφθη μετά απο καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη μαθήτριά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την καταγγελία έκαναν οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας οι οποίοι ισχυρίζονται πως η κόρη τους είχε μείνει μέσα στην τάξη και ο καθηγητής την προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο.

Μάλιστα, φέρεται να την χάιδεψε στην πλάτη και στο λαιμό, ενώ επιχείρησε και να τη θωπεύσει. Όταν η 12χρονη αντιλήφθηκε τις προθέσεις του 45χρονου, έβαλε τις φωνές και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου. Εκείνος, ως όφειλε, ενημέρωσε αμέσως τους γονείς του κοριτσιού.

Μετά την καταγγελία των γονιών της 12χρονης, τουλάχιστον 3 με 4 ακόμα μαθήτριες από το ίδιο σχολείο αποκάλυψαν ότι δέχτηκαν ανάρμοστη συμπεριφορά από τον καθηγητή τους, που φέρεται να τις κοιτούσε επίμονα σε επίμαχα σημεία. 

Ο 45χρονος συνελήφθη άμεσα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: Thecaller.gr

v