Μαμά με 21 μωρά και 16 νταντάδες: «είμαι μια πολυάσχολη μαμά σαν τις άλλες»

Μαμά με 21 μωρά και 16 νταντάδες: «είμαι μια πολυάσχολη μαμά σαν τις άλλες»

Κάθε μαμά γνωρίζει ότι η καθημερινότητα με τα παιδιά δεν σου αφήνει χρόνο για πολλά, πόσο μάλλον εάν έχεις 21, όπως η διαβόητη Kristina Ozturk. Βέβαια, αυτή έχει και 16 νταντάδες, αλλά όπως λέει η ίδια, δεν παύει να είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες.

Η 24χρονη από το Μπατούμι της Γεωργίας και ο εκατομμυριούχος σύζυγός της Galip, έχουν βαλθεί να γίνουν υπερπολύτεκνοι κι έτσι απόκτησαν πολλά μωρά σχεδόν ταυτόχρονα μέσω παρένθετων μαμάδων.

Κάπως έτσι βρέθηκαν με 21, όχι παιδιά, αλλά μωρά – από 3 έως 19 μηνών! Και δύο μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους... 23. Είναι, λοιπόν, κάπως φυσιολογικό να χρειάζεται τόσες νταντάδες η Kristina, αφού άλλο είναι να έχεις παιδιά διαφόρων ηλικιών και άλλο μόνο μωρά να φροντίσεις.

Κατά τ’ άλλα, επιμένει ότι είναι μια κανονική μαμά που ασχολείται αποκλειστικά με τα παιδιά της. «Η μόνη διαφορά μου», λέει, «είναι ο αριθμός των παιδιών, αφού καθημερινά ασχολούμαι μόνο με ό,τι αφορά τα παιδιά και το σπίτι. Ο άντρας μου έρχεται αργά από τη δουλειά, έχουμε ήδη ταΐσει όλα τα μωρά και τα έχουμε βάλει για ύπνο. Τα σαββατοκύριακα όμως, τρώμε όλοι μαζί και περνάμε χρόνο σαν οικογένεια».

Οι 16 νταντάδες εργάζονται με κυλιόμενες βάρδιες, έτσι ώστε να μην αναλαμβάνουν κάθε μέρα το ίδιο παιδί, ενώ ζούνε στο ίδιο σπίτι με το ζευγάρι σε δωμάτια που βρίσκονται δίπλα σ’ εκείνα των παιδιών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των φίλων της στα social media, η Kristina αποκάλυψε ότι, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό, εκείνη διατηρεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε ένα από τα μωρά της και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του γιατί το θεωρεί ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή.

Πηγή: thesun.co.uk

v