Τι είδους ζευγάρι είστε ανάλογα με τον συνδυασμό των ζωδίων σας

Τι είδους ζευγάρι είστε ανάλογα με τον συνδυασμό των ζωδίων σας

Λένε ότι με τα χρόνια, δύο σύντροφοι γίνονται κυριολεκτικά ένα και από δύο διαφορετικές προσωπικότητες δημιουργείται μια καινούργια, αυτή του ζευγαριού. Με λίγα λόγια, ένα ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει δικό του χαρακτήρα ξέχωρο απ’ των δύο συντρόφων, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτούς. Άραγε, εσείς τι είδους ζευγάρι είστε; Αν αναρωτιέστε, ας δούμε τι απαντούν οι παντογνώστες φίλοι μας, τα υπέρλαμπρα άστρα.

Το ζευγάρι που δεν θυμάται πόσες φορές έχει χωρίσει

Αν είστε Κριός με Καρκίνο, Υδροχόος με Καρκίνο ή Δίδυμος με Ιχθύ, τότε παίζει να είστε ένα από εκείνα τα ζευγάρια που δεν αντέχουν χωρίς λίγο παραπάνω δράμα στην καθημερινότητά τους. Και όταν λέμε δράμα, εννοούμε κανονική σαπουνόπερα, αφού σίγουρα έχετε χωρίσει και τα ξαναφτιάξει περισσότερες φορές από όσες θυμάστε...

Το ζευγάρι που ζει για να... συλλέγει εμπειρίες

Οι συνδυασμοί Υδροχόου με Τοξότη, Κριού με Τοξότη και Δίδυμου με Ζυγό, καταλήγουν σε ζευγάρια από εκείνα που ο κοινός τους βίος, έγγαμος ή μη, είναι μια ατελείωτη περιπέτεια και συλλογή νέων εμπειριών. Με λίγα λόγια, αν και κανείς δεν ξέρει πόσο θα μείνουν μαζί, η σχέση τους θα τούς μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Το ατσαλάκωτο ζευγάρι

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ένα ζευγάρι που δεν υπάρχει στιγμή που να μην είναι στην πένα, από ντύσιμο, καθαριότητα, μαλλί κλπ. Ακόμα και όταν γίνουν γονείς, δεν βλέπεις ούτε τρίχα να πετάει από τα λαμπερά μαλλιά τους… Όταν τους ξαναδείτε, ρωτήστε τους τι ζώδιο είναι. Σίγουρα θα σας πούνε Παρθένος-Λέων, Σκορπιός-Σκορπιός ή Παρθένος-Παρθένος.

Το ζευγάρι που κανείς δεν περίμενε να αντέξει τόσο

Όταν σμίξουν μαζί Καρκίνος με Υδροχόο, Δίδυμος με Σκορπιό ή Κριός με Καρκίνο, το μείγμα είναι τόσο εκρηκτικό που όλοι γύρω περιμένουν τη στιγμή της έκρηξης. Και όμως, με κάποιο μαγικό τρόπο, αυτά τα ζευγάρια μένουν μαζί περισσότερο από πολλά που φαινομενικά ταιριάζουν γάντι. Τυχαίο;

Το ζευγάρι που δε βγαίνει απ’ το σπίτι ούτε με σεισμό

Σπιτόγατοι όσο δεν πάει είναι ο Ταύρος που έχει σμίξει με Ταύρο, ο Τοξότης που έχει κολλήσει με Τοξότη και ο Ταύρος που τα έχει βρει με Καρκίνο. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και τον περνάνε κυρίως στο σπίτι, αράζοντας στην τηλεόραση, παίζοντας επιτραπέζια ή μαγειρεύοντας, αλλά και ανακατεύοντας συχνά-πυκνά τα... σεντόνια!

Το τέλειο ζευγάρι!

Υπερβολές, θα μου πείτε… υπάρχει το τέλειο ζευγάρι; Αν ως «τέλειο» μπορεί να χαρακτηριστεί ένα ζευγάρι που είναι πάντα αγαπημένο και ταγμένο στο να περνάει καλά και να έχει την οικογένεια του δεμένη κι ευτυχισμένη, τότε ναι, υπάρχει. Για την ακρίβεια είναι ο Δίδυμος με τον Υοδροχόο, οι δύο Καρκίνοι, ο Ζυγός με τον Δίδυμο και ο Υδροχόος με τον Κριό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v