‘Εχω ένα παιδάκι 2 χρονών και προσπαθώ για δεύτερο αλλά χωρίς επιτυχία. Τι φταίει;

‘Εχω ένα παιδάκι 2 χρονών και προσπαθώ για δεύτερο αλλά χωρίς επιτυχία. Τι φταίει;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Το πρώτο μου παιδί το γέννησα με καισαρική και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε. Τώρα, έχω κάνει 4 προσπάθειες να μείνω έγκυος ξανά και δεν τα καταφέρνω. Η περίοδος μου κυλάει καλά και χωρίς προβλήματα. Πείτε μου, τι μπορεί να έχω; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Η ηλικία σας είναι πολύ καλή οπότε πρέπει σύντομα να είστε έγκυος. Αν περάσει εξάμηνο ελεύθερων επαφών χωρίς να έχετε πετύχει εγκυμοσύνη θα πρέπει να κάνετε ένα ενδελεχή έλεγχο στο γυναικολόγο σας ώστε να βρείτε την αιτία της υπογονιμότητας. Οι έλεγχοι αυτοί περιλαμβάνουν ορμονικό έλεγχο, ακτινολογικό έλεγχο, σπερμοδιάγραμμα κλπ.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v