Σε διάστημα 6 μηνών είχα 2 απανωτές αποβολές. Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος;

Σε διάστημα 6 μηνών είχα 2 απανωτές αποβολές. Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Έχω μωσαϊκισμό. Είχα μια αποβολή και μετά έμεινα αμέσως έγκυος στον γιο μου, ο οποίος τώρα είναι 2 ετών. Σε διάστημα 6 μηνών είχα 2 απανωτές αποβολές. Τι πιθανότητες έχω για μια φυσιολογική εγκυμοσύνη; 
Απάντηση:

Από τα στοιχεία που μου δίνετε δεν μπορώ να σας απαντήσω. Πρέπει κανείς να δει τους μωσαϊκισμούς σας από κοντά για να έχει μία εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει. Η  λογική λέει ότι πρέπει να προσπαθήσετε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v