Ποια κακιά της ελληνικής τηλεόρασης είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια κακιά της ελληνικής τηλεόρασης είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Κάποιες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης άφησαν ιστορία μέσα από τον ρόλο της «κακιάς» που υποδύθηκαν και αγαπήθηκαν πολύ για τις βιτριολικές τους ατάκες, τις δολοπλοκίες και ενίοτε...τα εγκλήματά τους. Αναρωτήθηκαμε, λοιπόν, ποια από αυτές τις πανούργες γυναίκες αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο και ήρθε η στιγμή να το μοιραστούμε μαζί σας.

 

 

 

Κριός: Σάντρα

Η Φωσκολική Σάντρα λάτρευε - εκτός από τις γούνες και τα ταγιέρ - να βασανίζει τη Βίρνα Δράκου με διαφορετικούς τρόπους... για εκατοντάδες επεισόδια. Οργάνωνε με μαεστρία δολοπλοκίες, είχε ύφος χιλίων καρδιναλίων και το βλέμμα της τις περισσότερες φορές ήταν αγριεμένο. Σαν τον Κριό δηλαδή που άμα δεν πάρει αυτό που θέλει, θα πατήσει επί πτωμάτων.

Ταύρος: Μαριλένα

Ο ρόλος της Μαριλένας από τη σειρά «Στο παρά 5» που τρωγόταν σαν το σκύλο με τη γάτα με τη συμπεθέρα της, τη Ζουμπουλία. Γιατί μπορεί να μην θεωρείται «κακιά» με όλη τη σημασία της λέξης, όμως, θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο από τους άλλους και δεν διστάζει να σχολιάζει αρνητικά και να ειρωνεύεται τους γύρω της. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει γάντι στον Ταύρο!Δεν θα σε πειράξει ποτέ φυσικά, αλλά θα σε γονατίσει με τα καυστικά του λόγια.

Δίδυμος: Ανέτα

Υπεροπτική, αδίστακτη και εκμεταλλεύτρια! Η Ανέτα Μπεζεντάκου από το «Είσαι το ταίρι μου» μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου με τις γκριμάτσες και τα φαρμακερά της λόγια. Ζήλευε, ειρωνευόταν και γενικά έσταζε «χολή». Σαν τους Διδύμους που άμα δεν χωνέψουν άνθρωπο, θα του βγάλουν το λάδι.

Καρκίνος: η κυρά Δασκάλα

Η κυρά δασκάλα από το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να μην κατακτά την πρωτοκαθεδρία της κακίας, αλλά η ζήλια που έτρεφε για την πρωτευουσιάνα Χαρά και το γεγονός ότι έκανε διακρίσεις και ξεσπούσε στη μικρή Βάλια, την βάζουν αυτόματα στη λίστα. Έτσι και ο Καρκίνος θα κινηθεί υπογείως για να πληγώσει κάποιον.

Λέων: Συλβή Μπουζάνη

Τα λιονταράκια είναι αρκετά εγωκεντρικά πλάσματα. Μπορούν να βάλουν τρικλοποδιά στον διπλανό τους, εάν αυτό πρόκειται να τους κρατήσει όρθιους. Σαν την αδίστακτη και άπληστη Συλβή Μπουζάνη από τα «Μαύρα τα Μεσάνυχτα»! Μαύρο φίδι που σε έφαγε, αν της σταθείς εμπόδιο.

Παρθένος: Όλγα Μαρκάτου

Η γιαγιά Μαρκάτου στη σειρά «Dolce Vita» είναι η πεθερά που εύχεσαι να μη σου λάχει. Αυστηρή, επικριτική με τη νύφη της και συνεχώς μέσα στα νεύρα φρόντιζε συνεχώς να χαλάει τη διάθεση των γύρω της. Σαν τους Παρθένους όταν δεν έχουν καλή μέρα!

Ζυγός: Τασία

Στη σειρά «7 θανάσιμες πεθερές», η Τασία είναι η πανούργα πεθερά που προκειμένου να χωρίσει τον γιο της από τη σύντροφό του, ταλαιπωρεί τους πάντες γύρω της με τις ραδιουργίες και την κακία της. Παρεμβατική και ψεύτρα κάνει τον βίο αβίωτο στο ζευγάρι. Οι Ζυγοί μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά χώνουν τη μύτη τους παντού και χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους για να χειριστούν ανθρώπους.

Σκορπιός: Σωσώ

Κακία, φθόνος, μίσος, έγκλημα... Αν η Σωσώ από τα «Εγκλήματα» δεν σου έρχεται πρώτη στο μυαλό, τότε μάλλον είσαι αδιάβαστη. Αδίστακτη και εκδικητική, έδινε ρεσιτάλ κακίας σε κάθε ευκαιρία, μισούσε καθετί που μπορούσε να προκαλέσει χαρά στους άλλους και φυσικά, ξεπάστρεψε και αρκετούς! Μια χαλαρή Δευτέρα δηλαδή για έναν Σκορπιό...

Τοξότης: Ρωξάνη Ντάνου-Κουλουμπή

Διεφθαρμένη, ιδιοτελής και πανούργα η Ρωξάνη των «Σταύλων της Εριέτας Ζαϊμη» έκανε μαύρη τη ζωή φυλακισμένων και μη και δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί τον δόλιο τον Παυλάτο να χαρεί τον ερωτά του. Λειτουργούσε υπόγεια και μαχαίρωνε πισώπλατα, όπως κι ο Τοξότης αν δεν σε συμπαθήσει.

Υδροχόος: Αμαλία Κώνστα

Η επιτομή της γκρίνιας, της ζήλιας και του μίσους ήταν η Αμαλία Κώνστα στη σειρά «Ρετιρέ». Ήταν η αδερφή του Χρήστου, του φαρμακοποιού και κουτσομπόλευε τους πάντες και τα πάντα, σκορπώντας απλόχερα εκνευρισμό στους γύρω της. Σαν τους Υδροχόους που μπορεί να μην κάνουν έγκλημα, αλλά θα σε σκοτώσουν με τη γκρίνια τους.

Αιγόκερος: Μαίρη Χατζίδου

Στις «Άγριες Μέλισσες» η σκληρή και άγρια συγκρατούμενη της Ελένης Σταμίρη στη φυλακή, με το όνομα Μαίρη Χατζίδου θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό μας. Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, είναι σκληρό καρύδι και ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Αυτή τη μετάλλαξη παθαίνει ο Αιγόκερος, άμα τον πειράξεις!

Ιχθύς: Σμαράγδα Πλαπούτα

Ενσάρκωνε την Σμαράγδα στην «Νταντά», την οποία ζήλευε και θεωρούσε «εμπόδιο» στα σχέδιά της. Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που είχε για να βγάλει εκτός «πεδίου» τη Μαίρη. Κακίες εκτοξεύει μόνο αν ζηλεύει πολύ, όπως και ένας Ιχθύς!

v