Κοριτσάκι 14 μηνών είναι τόσο μεγαλόσωμο που φοράει ρούχα για 3χρονα!

Κοριτσάκι 14 μηνών είναι τόσο μεγαλόσωμο που φοράει ρούχα για 3χρονα!

Η 18χρονη Kayla είναι μια μικροκαμωμένη μαμά που περίμενε πως το κοριτσάκι της θα κληρονομήσει τα γονίδιά της και θα γίνει ένα λεπτό μωράκι. Ωστόσο, 14 μήνες μετά τον τοκετό, το κοριτσάκι φοράει ήδη ρούχα κατάλληλα για παιδιά 3 ετών με την μαμά της να επιμένει πως η κόρη της δεν είναι υπέρβαρη.

Σε ένα viral βίντεο του TikTok που συγκέντρωσε πάνω από 9,7 εκατομμύρια προβολές, η Kayla παρουσίασε την κόρη της λέγοντας πως μοιάζει στον μπαμπά της και την οικογένειά του, καθώς όλοι είναι ψηλοί και μεγαλόσωμοι. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι περπατάει από 10 μηνών και συνεχώς… τρέχει!

Πολλοί από αυτούς που είδαν το βίντεο της Kayla, όμως, έκαναν λόγο για ένα υπέρβαρο παιδί και πως πρέπει να επισκεφθούν παιδίατρο και διατροφολόγο για να ρυθμίσει την διατροφή της. Κάποιοι, μάλιστα, κατηγόρησαν την Kayla ότι παραμελεί την κόρη της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να γίνει καταγγελία στην πρόνοια. 

«Αν είχατε παρακολουθήσει τα βίντεο που ανεβάζω κατά καιρούς, θα ξέρετε ότι έχω πάρει την γνώμη από πολλούς γιατρούς και διατροφολόγους και όλοι συμφωνούν ότι η κόρη μου μεγαλώνει σωστά. Απλά έχει κληρονομήσει τα γονίδια του μπαμπά της» απάντησε η μαμά της μεγαλόσωμης μικρούλας. 

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που σχολίασαν με χιούμορ το βίντεο της Kayla, λέγοντας πως σε έναν πιθανό καβγά, η μικρή μπορεί άνετα να κατατροπώσει την μικροκαμωμένη μαμά της. 

Πηγή: thesun.co.uk

v