4χρονη που αγνοούταν βρέθηκε ζωντανή μετά από 18 μέρες - την είχαν απαγάγει

4χρονη που αγνοούταν βρέθηκε ζωντανή μετά από 18 μέρες - την είχαν απαγάγει

Πριν από 18 μέρες, ένα τετράχρονο κορίτσι, η Κλίο Σμιθ, απήχθη από το κάμπινγκ στο οποίο βρισκόταν με την οικογένειά της, στα δυτικά της Αυστραλίας. Για δυο εβδομάδες σχεδόν, ολόκληρη η χώρα παρακολουθούσε με αγωνία τις έρευνες για τον εντοπισμό της και προσευχόταν να είναι ζωντανή. Η τρομακτική ιστορία, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και η μικρή βρέθηκε ζωντανή και υγιής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Κλίο έφτασε στο νοσοκομείο «σώα και ασφαλής» έπειτα από τη χθεσινή της διάσωση. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα κλειδωμένο σπίτι στην παραθαλάσσια πόλη Καρνάρβον, που βρίσκεται σχεδόν 75 χλμ από το σημείο της αρπαγής της, έχοντας προηγουμένως λάβει πολύ σημαντικές πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την 4χρονη μόνη της σ' ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Όταν ένας από αυτούς την πήρε αγκαλιά και την ρώτησε το όνομά της, η μικρούλα δεν απάντησε αμέσως, αλλά μετά επιβεβαίωσε την ταυτότητά της, λέγοντας «Με λένε Κλίο».

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα σε  οίκημα που απέχει μόλις 7 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι των γονιών της Κλίο. Οι γείτονες του 36χρονου περιέγραψαν πώς άρχισαν να υποψιάζονται τον «μοναχικό άνδρα» (που δεν είχε καμία σχέση ούτε με την Κλίο ούτε με την οικογένειά της) όταν τον είδαν να αγοράζει πάνες από τοπικό κατάστημα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παιδιά.

Το κοριτσάκι παρά τον εφιάλτη που έζησε για 18 ολόκληρες μέρες είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε σπίτι του με τους γονείς του, οι οποίοι είναι πανευτυχείς που το παιδί τους βρέθηκε ζωντανό.

Πηγή: protothema.gr 

v