2χρονο το έσκασε από παιδικό σταθμό - βρέθηκε μετά από 3 ώρες σε κοντινό πάρκο

2χρονο το έσκασε από παιδικό σταθμό - βρέθηκε μετά από 3 ώρες σε κοντινό πάρκο

Όταν στέλνουμε τα μικρά μας στον παιδικό σταθμό, το λιγότερο που περιμένουμε όλοι οι γονείς είναι να έχουν την αμέριστη προσοχή του προσωπικού ανά πάσα στιγμή. Φανταστείτε, λοιπόν, την αγανάκτηση αυτής της μαμάς όταν έμαθε ότι το 2χρονο αγοράκι της εξαφανίστηκε απ’ τον παιδικό σταθμό και βρέθηκε μετά από 3 ολόκληρες ώρες.

Η Rheanne Bell πέρασε την τρομάρα της ζωής της όταν έμαθε ότι στον παιδικό σταθμό του γιου της δεν είχαν αντιληφθεί καν πως το μόλις 2 ετών αγοράκι έφυγε από μια τρύπα στην περίφραξη, βγήκε στον δρόμο και περπάτησε ως το πλησιέστερο πάρκο.

Εκεί, ένας περίοικος που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του πρόσεξε ότι ο μικρός είναι εντελώς μόνος του και ειδοποίησε την αστυνομία που επιλήφθηκε της υπόθεσης με επιτυχία.

«Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο γιος μου το έσκασε», λέει η μαμά, «και πανικοβλήθηκα γιατί, αρχικά, δεν μου είπαν ότι είχε βρεθεί. Όταν έφτασα εκεί είδα αστυνομικά οχήματα κι έτρεξα να μάθω τι συνέβη. Τότε, με ηρέμησαν και μου εξήγησαν τι συνέβη και μου είπαν ότι όλα είχαν πάει καλά. Το παιδί μου ήταν μια χαρά».

Σύμφωνα με την αγανακτισμένη μαμά, η διεύθυνση του παιδικού σταθμού της ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν της έδωσε ποτέ εξηγήσεις για το πώς συνέβη το ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να έχει κοστίσει στο παιδί της.

«Δε νομίζω ότι αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρό ήταν αυτό που έγινε», λέει, «το παιδί μου έλειπε 3 ολόκληρες ώρες χωρίς να έχω ειδοποιηθεί ποτέ εγώ ή οι αρχές, ενώ ο άνθρωπος που το βρήκε το είδε να περνάει από τη μια μεριά του δρόμου στην άλλη και πίσω, σαν να είναι παιχνίδι. Νιώθω ότι γλυτώσαμε τα χειρότερα στο παρά πέντε».

Πηγή: dailyrecord.co.uk

v