Στην άγνωστη που μου πήρε καφέ όσο ηρεμούσα το μωρό μου: ευχαριστώ!

Στην άγνωστη που μου πήρε καφέ όσο ηρεμούσα το μωρό μου: ευχαριστώ!

Aκόμα και η πιο απλή πράξη καλοσύνης από κάποιον μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μια μητέρα τις προάλλες, όταν μια άγνωστη γυναίκα προσφέρθηκε να της πάρει καφέ, όσο εκείνη ηρεμούσε το μωρό της που έκλαιγε ασταμάτητα.

Η Amanda Higino, μια νέα μητέρα 30 ετών, είχε πάει να κάνει εξετάσεις αίματος με το 5 μηνών μωράκι της. Αμέσως μετά λαχτάρισε να πιεί έναν καφέ και έκανε μια στάση στο εμπορικό κέντρο.

Αλλά καθώς στεκόταν στην ουρά, το μωράκι της, ο Matteo, άρχισε να κλαίει γοερά επειδή πεινούσε. Η νέα μαμά έβαλε προτεραιότητα το παιδάκι της, παράτησε τη σειρά της και πήγε σ' ένα κοντινό τραπέζι για να ταΐσει το αγοράκι της.

Τότε μια κυρία που στεκόταν ακριβώς από πίσω της στην ουρά, την πλησίασε και προσφέρθηκε να της πάρει καφέ, όσο εκείνη φρόντιζε το μωράκι της. Ήταν μια απλή πράξη καλοσύνης που, όμως, έκανε τη μέρα της Αmanda καλύτερη.

«Ήταν υπέροχο και ειλικρινά δεν το περίμενα» είπε η μαμά, ενώ εξήγησε ότι η ίδια περνάει πολύ δύσκολα καθώς δεν έχει βοήθεια από κανέναν, έτσι η κίνηση αυτής της άγνωστης γυναίκας πραγματικά της έφτιαξε τη διάθεση.

Αργότερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση, στην οποία περιέγραφε το περιστατικό και ευχαριστούσε δημόσια τη «σωτήρα» της.

Πηγή: liverpoolecho.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v