Η πεθερά μου δε θέλει γάμο όσο είμαι έγκυος - ανησυχεί «τι θα πει ο κόσμος»

Η πεθερά μου δε θέλει γάμο όσο είμαι έγκυος - ανησυχεί «τι θα πει ο κόσμος»

Πολλά ζευγάρια σήμερα αποκτούν παιδιά πριν από τον γάμο και ενώ για τους περισσότερους κάτι τέτοιο δεν είναι μεμπτό, για αυτή την πεθερά ήταν κολάσιμο. Σε βαθμό μάλιστα, που ζήτησε από τη νύφη και τον γιο της να παντρευτούν αφού γεννηθεί, το παιδί, για να κρύψει την εγκυμοσύνη της κοπέλας από τους καλεσμένους.

Η μέλλουσα νύφη που θα γεννήσει σε δυο μήνες, δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της πεθεράς της και μάλιστα, ήρθαν σε αντιπαράθεση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αφού μοιράστηκε το πρόβλημά της στο διαδίκτυο, ζήτησε την άποψη των χρηστών.

«Η μέλουσσα πεθερά μου είναι πολύ θρησκευόμενη και θεωρεί αμαρτία τις προγαμιαίες σχέσεις. Βρίσκω ωστόσο τη στάση της λάθος επειδή έχει να κάνει λιγότερο με τα πιστεύω της και περισσότερο με την εικόνα της» είπε η κοπέλα ενώ συνέχισε λέγοντας «Δεν θέλει να μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη μου γιατί θεωρεί ντροπιαστικό να εμφανιστώ έγκυος στον γάμο».

Σαν να μην έφτανε αυτό, η πεθερά της απείλησε ακόμη ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο αν δεν αλλάξουν την ημερομηνία. Ο άντρας της κοπέλας προκειμένου να εξισορροπήσει την κατάσταση, είπε ότι δεν πειράζει να περιμένουν μέχρι να γεννηθεί το μωρό τους. Κάτι που έκανε έξαλλη την έγκυο.

Τα μηνύματα έπεσαν βροχή και πολλοί πήραν το μέρος της και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. Ένας χρήστης έγραψε «Είναι ο δικός σου γάμος και όχι της πεθεράς σου» ενώ ένας άλλος τόνισε ότι δεν ζούμε πια στο 1950.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v