Μαμά ηρωίδα ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε τα 4 παιδιά της

Μαμά ηρωίδα ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε τα 4 παιδιά της

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών έδειξε αξιοσημείωτο θάρρος όταν το σπίτι της τυλίχτηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με τους γείτονες, η Mikala Vish ρίχτηκε κυριολεκτικά στις φλόγες για να σώσει τα παιδιά της, 12, 6, 4 και 9 μηνών αντίστοιχα.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, η Mikala και τα παιδιά της κοιμόντουσαν στο σπίτι τους στο Μίσιγκαν. Γύρω στη 1 τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου, ξέσπασε φωτιά στον δεύτερο όροφο και οι φλόγες άρχισαν να εξαπλώνονται γρήγορα.

Όταν έφτασε η πυροσβεστική, ο καπνός έβγαινε ήδη από τα παράθυρα του επάνω ορόφου. «Καιγόταν ολόκληρος ο δεύτερος όροφος και οι πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο έδιναν μάχη με τις φλόγες» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της πυροσβεστικής, Scott Basar.

Καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως, η Mikala Vish έτρεξε στο φλεγόμενο σπίτι 4 φορές προκειμένου να βγάλει έξω όλα τα παιδιά της

Ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού τμήματος της περιοχής, ανέφερε πως η πράξη αυτής της μαμάς ήταν ό,τι πιο ηρωικό έχει δει στη ζωή του. «Συνήθως οι πυροσβέστες είναι αυτοί που ρίχνονται στις φλόγες για να σώσουν τους άλλους. H Mikala, όμως, ήταν αποφασισμένη να σώσει τα παιδιά της με όποιο τίμημα!» είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: cafemom.com

v