Η έφηβη κόρη μου έχει γίνει άλλος άνθρωπος - δεν την αναγνωρίζω!

Η έφηβη κόρη μου έχει γίνει άλλος άνθρωπος - δεν την αναγνωρίζω!

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη εποχή τόσο για τα παιδιά, όσο και για τις... μαμάδες καθώς πρέπει να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας με τα εφηβάκια τους που αλλάζουν συνεχώς. Αυτό ωστόσο για μαμά αποδείχτηκε αληθινή πρόκληση!

Απευθυνόμενη στους χρήστες του Reddit, η μητέρα εξήγησε ότι η έφηβη κόρη της δεν είναι «πολύ συμπαθητική», καθώς γίνεται επιθετική και συμπεριφέρεται άσχημα σε εκείνη και τα αδέρφια της.

«Μην με παρεξηγήσετε, την αγαπώ με όλη μου την καρδιά, αλλά δεν είναι πολύ συμπαθής. Είναι αρκετά κακιά μαζί μου και με σχολιάζει αρνητικά. Αν για παράδειγμα, πω ότι μου αρέσει αυτό που φοράω θα μου πει ότι είναι πολύ άσχημο. Είναι επίσης πολύ κακεντρεχής με τα μικρότερα αδέλφια της και τους κάνει bullying» έγραψε.

Συνέχισε λέγοντας ότι η κόρη της έχει έντονα ξεσπάσματα θυμού ενώ διαστρεβλώνει τακτικά τα λόγια της μητέρας της. Παρά τα συναισθήματά της όμως, η μαμά επέμεινε ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εξακολουθεί να είναι καλός γονιός και λέει ότι είναι «πάντα στοργική και εκεί για εκείνη, ό,τι κι αν συμβεί».

Πολλοί χρήστες του Reddit έδειξαν τη συμπαράστασή τους και πρότειναν στη μητέρα να πάει την έφηβη σε ψυχολόγο για να αποκατασταθεί η σχέση τους. 

Πηγή: mirror.co.uk

v