8χρονη βρήκε τραγικό θάνατο - σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

8χρονη βρήκε τραγικό θάνατο - σφήνωσε σε  μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, ένα 8χρονο κορίτσι διέφυγε της προσοχής των γονιών της και επιχείρησε να μπει στις εγκαταστάσεις εργοστασίου στο Κερατσίνι. Ωστόσο, εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική μεταλλική πόρτα και βρήκε φριχτό θάνατο.

Στις 18:10 ενημερώθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου, ενώ στις 18:30, ενώ έχει ανοίξει η πόρτα και βρίσκεται εκεί η σορός της 8χρονης, ένα άλλο φορτηγό μπήκε στο εργοστάσιο και το σώμα του κοριτσιού εγκλωβίστηκε ξανά.

Χρειάστηκαν 4 ώρες για να απεγκλωβιστεί το σώμα της 8χρονης, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Τζάνειο. Αρχικά συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά-σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα, προφανώς σκεπτόμενο τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το παιδί.

Η οργή της οικογένειας

Από το πρωί της Δευτέρας, η οικογένεια της 8χρονης βρέθηκε στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο το κορίτσι, ζητώντας εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του εργοστασίου.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τον τραγικό θάνατο 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Πηγή: Protothema.gr

v