Οι γιοι μου τσακώνονται συνέχεια - δεν ανακατεύομαι και έχει βγει σε καλό

Οι γιοι μου τσακώνονται συνέχεια - δεν ανακατεύομαι και έχει βγει σε καλό

Μια 40χρονη μητέρα δυο αγοριών, η Kerry Davies, έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να μεγαλώνει τα παιδιά της. Όπως αποκάλυψε στους ακολούθους της στο Instagram, μπορεί αυτό που κάνει να μη βρίσκει σύμφωνους πολλούς γονείς αλλά για εκείνη και την οικογένειά της λειτουργεί και μάλιστα πολύ καλά.

Το βασικό για την Davies είναι να μάθουν οι γιοι της να φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Γι' αυτό τον λόγο έχει επιλέξει να εμπλέκεται σπάνια στις ζωές τους. «Τα αγόρια μου είναι αρκετά αυτάρκεις. Τα ξυπνάω εγώ, αλλά πρέπει να ετοιμάζονται και να πηγαίνουν μόνα τους στο σχολείο» δήλωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας «Κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα γι' αυτούς, γιατί θέλω να μπορούν μόνοι τους».

Τις περισσότερες ημέρες, όπως η ίδια αποκαλύπτει, οι γιοι της τσακώνονται - συνήθως με αφορμή τα διαδικτυακά παιχνίδια ή απλά επειδή εκνευρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο τρόπος που επιλέγει να αντιμετωπίζει τους συνεχείς καβγάδες είναι... να μην κάνει τίποτα - τους αφήνει να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους. Μάλιστα, τόνισε: «Δεν μπορείς να τους σταματήσεις από το να τσακώνονται, είναι απολύτως φυσιολογικό για τα αδέλφια να τσακώνονται».

Η Kerry είπε ότι θυμάται να τσακώνονται με την αδελφή της όταν ήταν παιδί - τη μια στιγμή φώναζαν η μία στην άλλη και την επόμενη ήταν οι καλύτερες φίλες και έπαιζαν μαζί. Ενθαρρύνει, λοιπόν, τους γονείς να μην μπλέκονται στις σχέσεις των παιδιών και να τα αφήνουν να...ξεθυμαίνουν, καθώς πιστεύει ότι μόνο έτσι θα μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.

Απ' ότι ισχυρίζεται ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να παρέμβει, αλλά πάντα φροντίζει οι γιοι της να έχουν τον δικό τους χώρο για να...διαφωνούν με την ησυχία τους.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v