Θα θηλάζω την κόρη μου μέχρι να μου πει να σταματήσω, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Θα θηλάζω την κόρη μου μέχρι να μου πει να σταματήσω, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Μια μαμά δίχασε την κοινή γνώμη όταν δήλωσε ότι θα συνεχίσει να θηλάζει την κόρη της μέχρι η μικρή της να μη θέλει άλλο - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα περάσουν πολλά χρόνια!

Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok η Bailey μοιράστηκε τις σκέψεις της όσον αφορά τον θηλασμό, ενώ μάλιστα πάνω στην υπερβολή της είπε πώς αν η κόρη της θέλει να θηλάζει μέχρι τα 18 της, εκείνη προτίθεται να την αφήσει καθώς έτσι θα έχει την ηρεμία της. 

«Όλοι με ρωτάνε πότε σκοπεύω να απογαλακτίσω την κόρη μου και τους απαντάω: ποτέ! Μου αρέσει πάρα πολύ η ηρεμία και η γαλήνη. Κλαίει; Θηλάζει. Πεινάει; Θηλάζει. Βγάζει δόντια; Θηλάζει. Αυτό την κάνει ευτυχισμένη και την ανακουφίζει. Αν θέλει να θηλάζει μέχρι τα 18 θα την αφήσω» δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωση αυτή προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων και δίχασε τους γονείς! Υπήρξαν αρκετοί που την υποστήριξαν, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ακούει κανέναν και να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για το παιδί της. Δεν έλλειψαν, όμως, κι εκείνοι  που βρήκαν υπερβολικό και λανθασμένο τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον θηλασμό.

Μία μητέρα σχολίασε «Από μια ηλικία και μετά είναι παράξενο και το λέω εγώ που θήλασα και τα δυο παιδιά μου» ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θηλάζει ενώ έχει δόντια για να φάει».

Πηγή: thesun.co.uk

v